News Flash:

WOW! Iata cum arata logodnica lui Steliano Filip, fosta Miss Timisoara

6 Septembrie 2016
6063 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Marina
Fundasul stanga dinamovist Steliano Filip a fost titular cu Muntenegru, 1-1 in debutul preliminariilor CM 2018, iar in tribuna a venit sa-l sustina toata familia (4 frati si o sora, plus tatal; doi frati mai mici au ramas acasa, la Timisoara, ca si alt frate, care evolueaza la ACS Poli Timisoara), dar si iubita lui, Bianca Marina, fosta Miss Timisoara.
Bianca, o bruneta superba, s-a declarat foarte emotionata sa-l vada pe partenerul sau jucand in tricoul Romaniei si a explicat cum traieste momentul: ”Sunt foarte mandra de el! Cand intra pe teren tremur toata! Imi vine sa-mi fac o pancarta pe care sa scrie «Sunt iubita lui Steliano Filip»”.
”Mi-am gasit linistea alaturi de ea”
”Ma inteleg foarte bine cu Bianca si am simtit ca mi-ar placea sa o am alaturi de mine si pe gazon, asa ca mi-am comandat un rind de ghete pe care sa se regaseasca si numele ei. Mi-am gasit linistea alaturi de ea, are un loc foarte special in viata mea”, a spus Steliano Filip.
Conform apropiatilor lui Steliano (22 de ani), el si Bianca s-au logodit. Urmeaza nunta, probabil in vara anului viitor. Steliano si Bianca formeaza un cuplu din vara lui 2012. sursa: Libertatea.ro

Galerie Foto

steliano_filip_si_Bianca_Marina
steliano filip bianca marina miss timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006012 (s)