News Flash:

Wizz Air: Cumperi un bilet si primesti al doilea gratuit

19 Mai 2015
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air
Compania aeriana low cost Wizz Air a lansat o promotie de tipul 1+1 gratis, prima de acest gen din Romania pentru operatorul maghiar. Oferta vine in contextul in care tot mai multe companii aeriene - low cost sau de linie - s-au intrecut in promotii in ultima perioada, pretul mediu al unui bilet de avion pe destinatii europene sau transcontinentale scazand puternic.
Astfel, doar pentru calatoriile rezervate astazi, 19 mai, clientii pot cumpara doua bilete, platind doar unul singur. Promotia este valabila de la ora 00.00 la 24.00 iar biletele trebuie achizionate in cadrul aceleiasi rezervari. Numarul maxim de bilete per rezervare este de sase, din care trei gratuite. Daca sunt achizitionate trei bilete spre exemplu, doar unul este gratuit.
“„Gratuit” inseamna ca nu veti plati costul biletului, inclusiv taxe sau alte costuri obligatorii si bagajul mic de cabina (dimensiuni maxime: 42*32*25) (dar se exclude taxa de administrare) pentru locul gratuit. Taxa de administrare se va achita pentru fiecare loc gratuit. Bagajele mari de cabina si fiecare bagaj inregistrat fac obiectul unor taxe suplimentare. Nu fac parte din aceasta promotie niciun alt serviciu sau produs promotional si trebuie sa le platiti separat chiar daca sunt relevante pentru locul gratuit sau daca sunt cumparate in legatura cu acesta. Locurile achizitionate, trebuie sa fie utilizate impreuna si nu pot fi anulate separat. Numarul locurilor disponibile la un anumit pret este limitat”, potrivit reprezentantilor Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 59 de aeronave Airbus A320 de la 21 baze, pe 380 de rute care asigura legatura intre 112 destinatii din 38 de tari.
In anul fiscal incheiat la 31 martie 2015, Wizz Air a transportat 16,5 milioane de pasageri.

wizz air
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004699 (s)