News Flash:

Weider te rasfata cu produse delicioase fara zahar si fara grasimi

25 Octombrie 2019
2764 Vizualizari | 0 Comentarii

Chiar dacă eÈ™ti adeptul unui stil de viață sănătos, ceea ce-È›i impune o anumită disciplină în ce priveÈ™te nutriÈ›ia È™i antrenamentele la sală, asta nu înseamnă că din când în când nu-È›i poÈ›i permite un mic răsfăț culinar.  

Weider îÈ›i pune la dispoziÈ›ie o gamă bogată de produse delicioase fără zahăr È™i fără grăsimi, pentru ca tu să te poÈ›i bucura de un gust minunat fără a-È›i ieÈ™i din formă.  

ÎÈ›i plac clătitele ? Și nouă ! Și pentru că meriÈ›i ce e mai bun, Weider îÈ›i propune Protein Pancake Mix un amestec delicios cu care poÈ›i prepa clătite delicioase, bogate în proteine.

Produsul are mai puÈ›ine glucide decât alte produse de pe piață È™i, categoric, mai multe proteine (aproape 35%). Protein Pancake Mix este o combinaÈ›ie de ingrediente atent selecÈ›ionare – făina de ovăz este mixată cu cele mai bune surse de proteine: zer, ou È™i lapte – ceea ce reprezintă un conÈ›inut optim de aminoacizi esenÈ›iali È™i proteine de înaltă valoare nutritivă. Cu Protein Pancake Mix de la WEIDER veÈ›i obÈ›ine clătite mai pufoase, fără a adăuga nimic în plus.

ÎÈ›i plac gustările condimentate ? Weider È›i-a pregătit Biltong Sticks din carne de vită, preparate cu condimente aduse din Africa de Sud.

Sunt snacks-uri pe care le poÈ›i servi în orice moment al zilei, după un antrenament greu sau seara la un film, când ai chef de ceva de ronțăit.

Snap sticks-urile din carne de vită cu chili oferă satisfacÈ›ie celor ce caută experienÈ›e gastronomice de excepÈ›ie. Snacks-urile de calitate superioară de la Cape Deli sunt gustoase, picante, bune de împărÈ›it cu familia È™i prietenii È™i reprezintă gustarea sănătoasa, mereu la indemâna celor ce iubesc gustările rapide È™i delicioase.

Dacă v-aÈ›i îndrăgostit de gustul produselor Cape Deli, puteÈ›i încerca È™i variantele : BILTONG SLICED È™i BILTONG NUGGETS, ideale în sala de sport sau pentru gustări între mese.

PoÈ›i încerca de asemena È™i untul de arahide Weider, crema delicioasă de cacao, sosurile fără grăsimi È™i fără calorii È™i toate celelalte produse din categoria Răsfăț culinar. 

Începând cu anul 1936, marca Weider beneficiază de publicitate atât în SUA, cât È™i în întreaga lume, produsele fiind prezentate în reviste de specialitate, la evenimente sportive, prin intermediul echipamentelor È™i a licenÈ›elor de brand.

Galerie Foto

o2.png
biltong sliced biltong nuggets
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006580 (s)