News Flash:

Vreme rece si ninsori in Romania! Avertizare meteo

18 Decembrie 2017
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie 1

Astazi, valorile termice se vor situa in jurul celor specifice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 …-1 grad in depresiuni si in nordul Moldovei si 5 grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult noros si se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ninsoare in Oltenia, Muntenia, local in Banat, Dobrogea si izolat in restul teritoriului. La munte temporar va ninge. Vantul va sufla slab si moderat. Luni, in Bucuresti, vremea va continua sa se raceasca. In jur de un grad dimineata si doar 2-3 grade la amiaza. Cerul va fi noros si trecator vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare.

Vreme inchisa in preajma Craciunului in Iasi

In Bucuresti, vremea va fi inchisa. Cerul va fi noros si temporar vor fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima se va situa in jurul a 0 grade.

Marti, vremea va fi usor mai rece decat normal pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade la Suceava si 3 grade in vestul Olteniei (Drobeta 3 ). Cerul va avea innorari temporare si vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare, local in sudul tarii si izolat in rest. La munte va ninge. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile estice. In Capitala, cerul va avea innorari si temporar vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 1...3 grade.

In Bucure;ti, vremea se va mentine in general inchisa, cu cer noros si vant slab. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -2...-1 grad.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005196 (s)