News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

19 Martie 2018
916 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic

Horoscop 19 martie 2018 – Berbec
S-ar putea sa fii uimit de reactiile pe care le ai in niste situatii cu care te intalnesti in fiecare zi si care n-ar trebui sa te surprinda. Astazi intrepretezi totul altfel, pentru ca te pripesti, in loc sa gandesti totul pe indelete.

Horoscop 19 martie 2018 – Taur
Din amestecul de ganduri bune, suparari si nemultumiri vor iesi la lumina, intr-o prima faza, cele rele. Trebuie sa stii ce ai de facut ca sa le poti tine sub control.

Horoscop 19 martie 2018 – Gemeni
Temerile sunt mai puternice astazi, desi nu au aparut elemente noi. Poate ca stiind asta, vei reusi sa protejezi relatiile cu partenerii de orice fel.

Horoscop 19 martie 2018 – Rac
Exista riscul sa iti colorezi viitorul in tonuri inchise, doar pentru ca nu te bucuri de sprijinul total al unui apropiat sau ti se pare ca acesta nu se implica suficient in rezolvarea problemelor tale.

Horoscop 19 martie 2018 – Leu
Desi nu iti sta in fire, este posibil sa acorzi mai multa importanta variantei pesimiste de evolutie a unei situatii legata de locul de munca sau de starea de sanatate.

Horoscop 19 martie 2018 – Fecioara
Poate ca nu e totul chiar atat de greu sau de complicat pe cat ti se pare astazi. Gandul cel bun trebuie sprijinit mereu, ca sa dea roadele asteptate.

Horoscop 19 martie 2018 – Balanta
Dificultatile de la serviciu sau cele legate de starea de sanatate, desi stii ca sunt trecatoare, te pot impinge sa tragi concluzii intunecate despre viitor.

Horoscop 19 martie 2018 – Scorpion
Este posibil sa fii atat de prins in problemele tale personale, incat sa le amesteci si sa ajungi la concluzii gresite, care, ulterior, te pot duce la actiuni gresite.

Horoscop 19 martie 2018 – Sagetator
Ai nevoie de liniste, in special in mediul intim, dar ti-o tulburi singur cu pretentiile prea mari pe care le ai de la tine sau de la unii dintre apropiatii tai.

Horoscop 19 martie 2018 – Capricorn
Primesti sfaturi bune, de la persoane care iti inteleg foarte bine situatia, dar tendinta ta este de a le respinge, pentru ca nu coincid cu intentiile tale.

Horoscop 19 martie 2018 – Varsator
Principala ta problema din acest moment este generata de resurse, de lipsa lor sau de impresia ta ca nu vei reusi sa faci rost de tot ce iti trebuie.

Horoscop 19 martie 2018 – Pesti
Ai tendinta de a exagera importanta reactiilor negative ale unor apropiati. Poate ca nici nu au fost atenti la ceea ce au spus sau au facut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005108 (s)