News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

11 Martie 2018
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

Horoscop 11 martie 2018: Racul e scos dintr-o mostenire. Tarurul isi salveaza cel mai bun prieten, Fecioara evita un dormitor roz, iar Pestii nu se lasa pacaliti de un vechi dusman care le vrea pieirea.


Horoscop 11 martie 2018 pentru Berbec
Berbecul pe 11 martie 2018 ar trebui sa se concentreze asupra corpului lor. Nu uitati ca primavara a inceput in forta, incepe sezonul racelilor si trebuie sa  va intariti imunitatea. V-ati simtit putin rau in ultima perioada, asa ca trebuie sa luati masuri. Incercati sa va maximizati dieta, inclusiv feluri de mancare cu legume si fructe proaspete. Va fi, de asemenea, foarte util daca mergeti intr-o plimbare pe jos, prin parc. O sa va simtiti altfel, mult mai bine.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Taur
Astazi, Taurul nu se va putea concentra asupra problemelor sale din cauza problemelor unui prieten apropiat. Cand te cheama sa ajuti, te grabesti la el fara sa te uiti inapoi. In acelasi timp, familia dvs. este lasata sa rezolve singura unele probleme majore ale gospodariei, fara dvs. Cand va intoarceti acasa, familia o sa va bata la cap si o sa va reproseze ca n-ati rezolvat ce ati promis, insa nu va lasati intristat. Este foarte important ca v-ati tratat prietenul exact asa cum a dictat constiinta dvs. Veti afla in scurt timp de ce a fost o decizie foaret buna.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Gemeni
Gemenii in aceasta zi vor castiga o batalie grozava. Te vei regasi la un eveniment public, unde preferi sa vorbesti despre ceva distractiv, sa nu relationezi cu munca. In consecinta, unul dintre participanti va sugera ca poate n-ar fi trebuit sa veniti, daca nu aveati chef si o sa spuna asta cu voce tare. Nu intrati in joc, incearca sa va provoace sa spuneti sau sa faceti o prostie. Cel mai bine e sa va imbracati si sa plecati fara un cuvant. Toata lumea o sa se uite la el ca la un imbecil si vor fugi dupa dumneavoastra sa va opreasca. Sah mat.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Rac
Racul astazi primeste o vizita surpriza a unei rude indepartate, care va va cere o multime de favoruri foarte mari si nu veti fi capabil sa acceptati astfel de cereri. Ruda respectiva o sa plece foarte repede, insa se va razbuna. Putin mai tarziu, veti primi vestea ca aceasta persoana in varsta v-a indepartat de la suflet si nu intentioneaza sa va includa intr-un document important. Veti avea doar un singur lucru de facut . Acceptati situatia, pentru ca nu puteti face absolut nimic pentru ea, nici daca vreti. De fapt, este doar un pretext ale persoanei respective sa va elimine din ecuatie. Nu va opuneti, e destinul.

 

Horoscop 11 martie 2018 pentru Leu
Leul astazi isi va exercita abilitatile creative, cu o miza formidabila. Prezentati unor factori de decizie proiectul dvs. personal, care va vor intreba cat de multa incredere aveti ca va functiona. Veti spune ca sunteti absolut sigur pe ce propuneti, iar persoana respectiva va va proune sa faceti un pariu, unul mare. Acceptati pariul si plusati cu ceva, cu orice. Veti castiga fluierand o suma uriasa de bani, plus o promovare, zero risc.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Fecioara
Fecioara pe 11 martie va experimenta o multime de probleme legate de amenajarea spatiului in care locuiti. Planuiti sa refaceti interiorul, dar viziunea dvs. asupra noului decor va fi foarte diferita de cea a partenerului dvs. Veti petrece mai multe ore discutand aceasta problema de principiu si, in final, fiecare dintre voi va fi de acord sa faceti concesii. Aceasta creativitate colectiva va aduce un rezultat uimitor, pe care fiecare dintre voi il veti multumi. Totusi, tu esti cel mai practic si mai calm, asa ca tine bine fraiele, altfel s-ar putea sa te pomenesti cu dormitorul roz.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Balanta
Balantei in aceasta zi ii este recomandat sa nu opreasca zborul imaginatiei sale salbatice. Tot ceea ce este atras de imaginatia ta prinde viata si devine un pasaj in nou capitol al cartii tale. Tot ce trebuie sa faceti este sa uitati de alte lucruri si sa va perfectionati cu atentie tot ceea ce se naste in imaginatia voastra. Astfel, creati o capodopera literara unica sau o compozitie muzicala ingenioasa.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Scorpion
Scorpionii in 11 martie 2018 vor avea parte de cele mai calde amintiri. Veti petrece astazi departe de casa, in compania unor oameni din copilaria dvs. De asemenea, veti reintalni acolo o persoana la care sunteti obisnuiti sa va ganditi ca la prima dvs. iubire. Tu si aceasta persoana veti schimba un aspect semnificativ, dupa care poate incepe un nou capitol al relatiei dvs. romantice. Daca aveti un partener, trebuie sa le informati rapid despre ce sa intamplat si sa il faceti sa inteleaga ca atunci cand inima cere si vrea, dumneavoastra nu va opuneti.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Sagetator
Sagetatorul astazi va fi cucerit de o fata foarte, foarte tanara. Indiferent cat de mult te opui si incerci sa-ti spui ca esti prea batran pentru ea, diavolul de 18 ani frumos ca o zeita, care tine mortis sa te aiba, te va avea. Vei trai clipe de vis, pe care nu stii cum sa le intelegi. Nu pricepi cum de esti atat de norocos si habar nu ai daca sa te bucuri ca s-a intamplat sau sa te intristezi cu gandul ca o sa se plictiseasca de tine. Trebuie sa mai stii ca cel mai bine e sa tii pentru tine aceasta experienta, oricat de tentanta de impartasit cu prietenii este. Nu te confesa nimanui, tine pentru tine. Oricum, nu va dura mult.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Capricorn
Aceasta zi nu va oferi nimic altceva decat plictiseala Capricornilor. Amintiti-va ca weekend-ul sa terminat, veti fi trist ca maine trebuie sa mergeti din nou la serviciu. In loc sa fii trist, incearca sa rezolvi problema. Daca aceasta munca te deranjeaza atat de mult, de ce sa nu o schimbati cu ceva mai placut si pozitiv? Cautarea unei noi profesii este principala activitate pe care o puteti face astazi. Sau, daca nu sunteti sigur, mai asteptati.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Varsator
Varsatorul in aceasta zi este destinat sa primeasca dovezi de iubire. Partenerul dvs. va cheltui toate economiile pentru a va cumpara ceva care are un pret enorm. Mai tarziu, veti afla ca partenerul dvs. a cumparat acest lucru pentru ca stia ca va doriti foarte tare. Apreciati acest lucru si faceti totul pentru ca partenerul vostru de viata sa inteleaga cat de mult pretuiesti un astfel de devotament.

Horoscop 11 martie 2018 pentru Pesti
Pestii in aceasta zi vor fi surprinsi de comportamentul unui vechi si periculos adversar. El insusi va face primul pas spre impacarea voastra, la care pur si simplu nu puteti raspunde cu agresivitate. Ca rezultat, veti accepta amandoi impacarea, insa, cu toate acestea, bagajul emotional rezultat din tot ceea ce s-a petrecut intre voi nu va face sa va simtiti confortabil. Subconstientul dumneavoastra va va da un semnal ca este vorba doar de un truc murdar. Fiti foarte atent cu aceasta persoana.


taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.050042 (s)