News Flash:

VIDEO - Sofer in Capitala: "Mergeam cu masina si, dintr-o data, alerga un stalp mai repede ca mine"

25 Septembrie 2015
1313 Vizualizari | 0 Comentarii
masina pe sine
O masina facuta praf, un stalp lovit si trafic paralizat pe podul Basarab din Capitala. La asta s-a ajuns dupa o cearta intre un bucurestean si iubita lui.
Protagonistul debandadei de pe sosea este barbatul, care a luat cheile de la masina prietenei sale si a plecat in tromba. In plus, ar fi fost cam dezorientat din cauza licorilor bahice, spun martorii. 
Pentru accident, el le-a oferit politistilor o explicatie deopotriva amuzanta si de domeniul filmelor SF.
"Mergeam cu masina pe strada si dintr-o data, alerga un stalp mai repede ca mine. El m-a lovit ca s-a oprit brusc in fata mea, domnule", a spus soferul.
Dupa "confruntarea" cu stalpul, de la volanul automobilului facut praf, barbatul de 33 de ani a ajuns pe bancheta din spate a masinii de politie. A dat explicatii, care n-au deslusit insa itele accidentului, scrie stirileprotv.ro
Reporter: Mai erati cu cineva in masina? 
Sofer: Ooo, desigur cred ca eram, sau n-am observat.
Abia cand si-a facut aparitia iubita lui, au inceput sa se lamureasca lucrurile. 
Proprietara masinii, care a venit si ea la locul accidentului, spune ca s-a certat cu prietenul ei iar acesta i-a furat cheile. Ulterior, a sunat la 112 si le-a povestit politistilor ce s-a intamplat.
De pe sosea, barbatul a ajuns cu masina pe liniile de tramvai, apoi a lovit un stalp. Soferul a avut un noroc incredibil si a scapat fara nicio zgarietura. Cei care au asistat la intreaga scena, au ramas cu gura cascata. 
"Iti spun eu, nu a mai vazut soseaua, foarte beat, peste 0.60. Sincer merita sa nu mai primeasca permis in viata lui", a spus un martor.
Din cauza accidentului, un tramvai plin cu calatori a fost nevoit sa ramana pe loc pret de o jumatate de ceas. Exasperati, pasagerii s-au saturat sa astepte si au luat atitudine. 
"A fost un prost la volan, cum e posibil sa te urci asa, am trecut de o suta de ori pe aici, in viata mea n-am patit asa ceva, ia uite si tu", s-a plans un pasager.
Povestea s-a transformat acum intr-un dosar de cercetare penala.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)