News Flash:

VIDEO - Cum se prepara remediul traditional anticancer

7 Aprilie 2016
9277 Vizualizari | 0 Comentarii
preparat cancer
O serie de ingrediente care se gasesc in orice bucatarie au efecte miraculoaseasupra corpului, daca sunt consumate impreuna. Iata cum poti prepara unremediu traditional anticancer. Pentru preparare este nevoie de: 

un catel de usturoi

o bucatica de radacina de ghimbir

suc proaspat de lamaie

miere organica

otet din cidru de mere
Curata usturoiul si ghimbirul, apoi piseaza-le bine. Peste ele adauga o lingurita de miere organica, o lingurita din cidru de mere si1-2 lingurite de suc de lamaie. In cana in care ai pus ingredientele, toarna apa pana la jumatate. Amesteca bine ingredientele, dupa care poti consuma bautura obtinuta.
Specialistii sustin ca aceasta combinatie alimentara are proprietati anticangerigene, intrucat stimuleaza sistemul imunitar sa functioneze la parametri normali. Datorita alicinei din compozitia usturoiului, bautura este si un puternic antibiotic, de aceea poate fi folosita in caz de infectii bacteriene.
Lista beneficiilor asupra corpului este completata de proprietatile bauturii de a "topi" depozitele de grasime si de a reduce colesterolul rau din sange, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare si a formarii ateroamelor la nivelul vaselor de sange (depuneri de colesterol si de calciu care impiedica buna circulatie a sangelui catre inima si creier), potrivit clickpentrufemei.ro.

Galerie Video


ingrediente efecte miraculoase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005286 (s)