News Flash:

(VIDEO +18) ATENTIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! O fata de 12 ani si-a filmat in direct sinuciderea

13 Ianuarie 2017
5089 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara suicid
O fata cu probleme psihice din statul american Georgia girl si-a filmat in direct sinuciderea in gradina casei sale - iar politistii locali spun ca nu pot scoate de pe internet videoclipul socant, devenit viral, potrivit New York Post.
Katelyn Nicole Davis, in varsta de 12 ani, si-a filmat sinuciderea prin spanzurare, in gradina din curta casei dale din Cedartown pe 30 decembrie dupa ce a pretins ca a fost abuzata sexual de un membru al familiei.
Aceasta si-a petrecut prima jumatate din video-ul care dureaza 42 de minute vorbind despre agresiunea sa sexuala, inainte de a-si lua adio, apoi ea s-a urcat pe o galeata si s-a spanzurat.
Videoclipul nu se incheie dupa ce Davis isi da ultima suflare. Acesta se continua cu restul de 20 de minute in care corpul fetei poate fi vazut leganandu-se de copac in timp ce o femeie ii striga numele.
Politistii nu au sosit la timp pentru a o salva, iar decesul fetei a fost declarat la Polk Medical Center. De la decesul fetei, videoclipul sau a circulat la nivel mondial devenind viral.
Politistii din Polk County au declarat ca nu au jurisdictie asupra retelelor de socializare si singurul lucru pe care il pot face este de a solicita site-urilor sa coboare videoclipul.
Videoclipul a fost scos de pe pagina de Facebook a lui Katelyn, insa mai circula pe alte site-uri.
VEZI VIDEO PE MEDIAFAX.RO 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006237 (s)