News Flash:

Victor Ponta, pe o lista realizata de CNN cu politicieni acuzati de plagiat

20 Iulie 2016
1073 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta la guvern
Postul CNN a realizat, in contextul scandalului generat de criticile aduse sotiei lui Donald Trump ca ar fi palgiat discursul lui Michelle Obama, o lista cu personalitati politice din intreaga lume acuzate de plagiat in discursuri sau lucrari, iar printre ele figureaza si numele lui Victor Ponta.
In articol intitulat "De la discursuri la teze de doctorat: Politicieni acuzati ca au copiat", CNN comenteaza ca "politicienii vorbesc mult si scriu mult", adresand retoric intrebarea: "Dar ce se intampla atunci cand cuvintele pe care le rostesc si pe care le scriu nu sunt ale lor?"
Numele fostului premier Victor Ponta ocupa pozitia a sasea in lista realizata de CNN cu personalitati politice acuzate de plagiat.
"Premierul roman Victor Ponta, 2012: Guvernul Romaniei a devenit obiectul criticilor internationale dupa ce Ponta a fost acuzat ca si-a plagiat teza de doctorat. Ponta a respins acuzatia care i s-a adus, catalogand-o drept un atac politic din partea presedintelui Traian Basescu (...)", subliniaza CNN.
Pe lista realizata de CNN cu persoanlitatile acu

cnn donald trump victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005758 (s)