News Flash:

Vica Blochina, coplesita de cadouri cand era dansatoare. „Mi-a dat primul Rolls Royce din Romania, dar eu am vrut Alfa Romeo”

19 Ianuarie 2022
640 Vizualizari | 0 Comentarii
Vica Blochina

Viata Vicai Blochina este demna de un scenariu de film. Frumoasa blondina a venit in Romania in urma cu 20 de ani. Pe vremea aceea, Vica nu se bucura de expunere mediatica, ci era dansatoare in unul dintre cele mai faimoase cubluri din Capitala. La „Melody”, acolo unde ii facea pe cei prezenti sa se simta bine, Vica l-a intalnit si pe sufletul ei pereche, Victor Piturca. Din pacate, povestea lor de dragoste nu a avut final fericit, dar, cu siguranta, Vica are multe amintiri de la fostul loc de munca.

Invitata la podcastul „In Oglinda”, Vica Blochina a vorbit despre viata ei. De la copilarie, pana la meseria pe care a avut-o, dar si relatia cu antrenorul de fotbal. Printre altele, vedeta a vorbit si despre momentele in care lucra la balerina la clubul Melody din Capitala. La un moment dat, se pare ca aceasta l-a impresionat destul de tare pe un milionar grec, incat l-a facut sa se indragosteasca imediat de ea. Ba chiar mai mult, pentru ca voia sa ii intre in gratii, barbatul a decis sa ii faca cadou o masina de lux, mai exact un Rolls-Royce. 

„La Melody veneau, tin minte ca a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, si mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta in anii 90. Se indragostise de mine si mi-a adus cadou Rolls-Royce, primul Rolls Royce din Romania. Si eu am zis: Eu nu vreau masina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo. Era Alfa Romeo intr-o vitrina, era superba, rosie. I-am zis ca eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrina. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neaparat sa aleg un barbat insurat'” a marturisit vedeta.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)