News Flash:

Vesti proaste despre Gabriel Cotabita. Starea artistului este in continuare mai grava decat se credea

10 Mai 2015
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita2

Cantaretul Gabriel Cotabita, 59 de ani, este in stare critica, dar stabila la Spitalul Floreasca din Capitala. Gabriel Cotabita a fost suspus vineri dupa-amiaza uneiinterventii chirurgicale, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o sala de sport.


Desi s-a spus initial ca Gabriel Cotabita a facut un preinfarct, se pare ca lucrurile sunt mult mai grave. Anuntul a fost facut de jurnalistul Florin Condurateanu.

"Am informatii de la medici, care stiu rezultatele testelor si in premiera va spun. In urma corenorografiei s-a descoperit ca indragitul si sufletistul cantaret nu a facut infarct. Pe arterele care hranesc cu sange inima nu sunt leziuni atat de grave. Problema este ca a aparut o embolie. Un chiag la creier care a plecat spre plamani. Sa ne rugam pentru norocul ca acest creier care a daruit atatea bucurii, sa reziste si sa iasa din aceasta situatie critica", a declarat Florin Condurateanu citat de Cancan.ro.

Cantaretul Gabriel Cotabita, 59 de ani, a fost gasit in stare de inconstienta, vineri, in sala de sport a unui hotel din centrul Capitalei, dupa ce artistul a suferit un stop cardio-respirator.  Acesta a fost dus de un echipaj SMURD, la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat minute in sir. Cantaretul se afla internat la sectia terapie intensiva.

gabriel cotabita spitalul floreasca interventii chirurgicale smurd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005885 (s)