News Flash:

Vecina mea a gasit un truc nemaipomenit ca sa-i creasca din nou parul: o reteta naturala facuta in casa!

28 Mai 2018
1028 Vizualizari | 0 Comentarii
vecinja

Parul este o parte din atractivitatea fizica atat la barbati cat si la femei. Toti sunt in cautarea constanta pentru a scoate in evidenta un fir de par bogat si stralucitor, deoarece acest lucru imbunatateste aspectul si ofera o imagine mai buna estetica. Cu toate acestea, un procent mare de oameni trebuie sa lupte cu caderea parului, care este una dintre cele mai comune si dificil de tratat probleme ale parului.
Este normal sa se piarda 50 pana la 100 de fire de par in fiecare zi, ca o parte normala a procesului de reinnoire a organismului. Cu toate acestea, uneori, pierderea poate fi atat de remarcabila incat ne infricoseaza.
Aici cu putini bani si cu mare eficienta, se va realiza o crestere vizibila a parului. Noteaza modul de a face acest remediu in acasa pentru parul tau.
Valoarea sa nutritiva este incalculabila. Folosind aceasta masca de par, obtii urmatoarele beneficii petru parul tau: Vitamina E, K, C, B1, B2, B6, fier, potasiu, magneziu, fosfor si cupru.
 
Ingrediente:
o banana
Un ou (galbenusul doar)
O lingura de  miere organica, naturala (nu din orice supermarket, sa nu mai vorbim cea mai ieftina si cu mai zahar)
O jumatate de pahar de bere neagra (bere neagra tipica Irlandei, dar disponibila in orice supermarket din tara)
 
Instructiuni:
 
Adaugati toate ingredientele intr-un blender si lasati-l timp de cel putin 40 de secunde pentru a obtine o textura cremoasa, cu o anumita consistenta.
Cand ai pus pe „par“ (sau chelie) sau zona in care doriti ca parul sa creasca, pui un strat suptire de amestec cremos rezultat si apoi acoperi cu o folie de aluminiu pentru a pastra caldura.
Dupa 1-2 ore, veti sterge si apoi veti clati.
Este recomandabil sa faca acest lucru cel putin o data pe saptamana. Chiar  functioneaza!!!

 
Urmati aceste sfaturi pentru un par sanatos

 
Utilizarea uscator de la distanta pentru a evita stresul termic, daca este posibil, cel mai bine este sa se usuce parul usor cu un prosop sau in aer.
Evitati coafuri stil coada de cal sau de alte stiluri de par care se intind mult parul.
Evita dietele de slabire drastice, deoarece acestea pot cauza deficiente nutritive si, astfel, pierderea parului.
Cand se schimba sezonul, mai ales toamna, parul cade din abundenta ca frunzele copacilor. Este nevoie de a utiliza tratamente de par pentru a incetini pierderea parului.
Fumatul slabeste pielea si parul. Prin urmare, este recomandat daca fumezi, bea un litru si jumatate pana la doua de apa pe zi.
Consumati vitamina A si B complex care se gaseste in cereale si legume verzi, germeni de grau si drojdie de bere. In mod similar, se recomanda suplimente de vitamine de zi cu zi.
Frecarea si masarea scalpului de multe ori la nivelul scalpului cu degetele (si nu cu unghiile), care activeaza glandele sebacee, energizeaza circulatia sangelui in zona afectata si care  stimuleaza cresterea parului.
 


parul banana galbenusul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005944 (s)