News Flash:

Un ritual vechi de sute de ani - Lidia Fecioru te invata cum sa-ti "legi" boala si cum sa-ti "dezlegi" sanatatea

22 Ianuarie 2018
1448 Vizualizari | 0 Comentarii
Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la „Adevaruri ascunse” de la Antena 3 o metoda foarte veche de a scapa de boli. „Se ia o funie, care e bine sa fie din canepa. Ne trebuie o ata singura si o punem pe corp in dreptul locului unde avem o boala mai grava, o tumora, un ficat mai inflamat, nu la negi sau cosuri.
Dupa care incepem sa innodam. Innodam cate un nod si spunem ”Dezleg sanatatea, imi leg boala. Spui de 7 ori, faci 7 noduri si apoi rostesti Amin”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.
Aceasta a precizat ca acest lucru se face cand e luna in scadere si te duci si ingropi funia undeva la o intersectie de drumuri. ”Cand pleci de acolo sa nu vobesti cu nimeni si sa nu te uiti inapoi. Puteti face iarna, o ingropati in pamant intr-un ghiveci si apoi ingropati ghiveciul in intersectia de drumuri. Sa fie un loc unde sa nu o gaseasca cineva si sa nu o poate lua”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ce trebuie sa faci ca sa-ti mearga bine

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a mai dezvaluit intr-o emisiune recenta la Antena 3 ce trebuie sa faci daca vrei sa iti mearga bine si care este secretul ca sa te imbogatesti.
Aceasta a spus ca unul dintre lucrurile de care trebuie sa tinem cont e ca niciodata nu trebuie sa lasam acolo banii primiti ca rest cand facem cumparaturi.
Lidia Fecioru spune ca acestia trebuie stransi intr-un borcan sau un alt recipient si pastrati, eventual, in bucatarie.
In cele din urma bunastarea isi va face simtita prezenta, spune cunoscutul bioenergoterapeut.

„Oamenii trebuie sa stie ca maruntisul pe care il iau ca rest de la magazin nu trebuie sa-l arunce niciodata. Si e bine sa nu-l cheltuie si sa-l pastreze intr-un borcanel acolo in bucatarie”, a spus Lidia Fecioru in emisiunea ”Adevaruri ascunse” de la Antena3.
Cu alta ocazie, Lidia fecioru a spus ca mai bine lasi un leu rest decat maruntisul.
”Sa iei maruntul de la magazin si sa-l pastrezi intr-un bol. Mai bine lasa un leu intreg decat maruntis”, a spus bioenergoterapeutul intr-o alta emisiune.
In plus, ”niciodata din banii de rest sa nu dai unui cersetor, pentru ca iti ia sporul”, a mai spus Lidia Fecioru.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007097 (s)