News Flash:

Un nou scandal este pe cale sa inceapa intre Andreea Marin si Iulia Albu. „Nu stiu cine a incercat ironia, doamna sau gaina”

19 Ianuarie 2022
462 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea si Iulia

Andreea Marin este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. Fosta „Zana a Surprizelor” a dat mereu dovada de profesionalism si diplomatie si nu a plecat la ureche la ce se spune despre ea in spatiul public. Ca orice persoana expusa, Andreea stie ca nu are cum sa-i multumeasca pe toti, asa ca cel mai important pentru ea este sa fie impacata cu actiunile ei.

Andreea Marin este una dintre persoanele publice care nu reactioneaza atunci cand se spun vorbe rele despre ea. Vedeta a invatat ca asta este unul dintre dezavantajele cu care vine la pacjet celebritatea. Recent, Andreea a fost invitata in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde nu a scapat de curiozitatile lui Bursucu. Fanii s-au obisnuit deja ca acesta sa pregateasca cele mai picante intrebari si nici de data asta nu a menajat-o pe Andreea Marin.

„Zana Surprizelor” a trebuit sa fie mai sincera ca niciodata si sa spuna daca a existat vreo persoana care a ironizat-o in mod repetat. Andreea nu a stat prea mult pe ganduri si a pronuntat numele Iuliei Albu. Vedeta a tinut sa precizeze ca nu este suparata pe ea, pentru ca a inteles ca asta face parte din personajul pe care l-a construit de-a lungul timpului.

„Iulia Albu a incercat ironia. Nu stiu cine a incercat ironia, doamna sau gaina. A incercat. Nu prea i-a iesit. E o moda sa incerci sa te agati de cei care stii sigur ca nu-ti dau raspunsul”, a spus Andreea Marin la Teo Show.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006894 (s)