News Flash:

Un nou accident tragic pe DN1, in judetul Sibiu

28 Iunie 2016
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
accident sibiu
O persoana a decedat si alte patru au fost ranite, intre care doi copii, in urma unui accident care a avut loc marti pe Drumul National 1, in zona localitatii Apoldu de Sus, din judetul Sibiu, traficul fiind blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Lazar, in accidentul rutier de pe DN 1 au fost implicate trei autoturisme, fiind cinci victime, dintre care una a decedat.
”Pe DN 1, la intrarea in Apoldu de Sus a avut loc un accident mortal. Au fost implicate trei autoturisme. Sunt cinci victime, dintre care una este decedata si patru sunt raniti. Intre cei patru raniti, doi sunt copii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.
Potrivit primelor informatii, soferul autoturismului nu a adaptat viteza la conditiile rutiere.
"Soferul unui autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile meteorutiere, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Soferul vinovat este decedat. In masina care circula regulamentar se afla o familie, trei persoane sunt ranite usor, iar un copil de patru ani este ranit grav", a mai declarat Luciana Lazar, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.
In zona producerii accidentului traficul este blocat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007235 (s)