News Flash:

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru o functie de conducere in PSD. Ecaterina Andronescu: Nu trebuia sa facem alegeri

8 Martie 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
ecaterina andronescu

Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, functie detinuta in prezent de Niculae Badalau, declarand insa ca nu era nevoie de alegeri in partid, iar daca acestea au loc trebuiau supuse la vot toate functiile. Astazi este ultima zi in care liderii PSD isi pot depune candidatura pentru o functie de conducere in partidexpira joi, la ora 16:00.
"Pentru presedinte executiv, am depus-o in ideea nu ca alerg dupa functii, niciodata nu am facut asta, dar cred ca trebuie mentinuta competitia in partid si reprezentantii la congres decid prin votul lor. (...) Asa cum s-au desfasurat toate congresele pana acum, de fiecare data, toate functiile au fost supuse din nou la vot pentru un nou mandat, pentru ca altfel noi ne aflam in interiorul unui mandate, in care toata lumea care a trecut prin votul congresului a obtinut un mandate de patru ani. Suntem inca la jumatatea mandatului", a declarat Ecaterina Andronescu, intrebata fiind daca era nevoie de un vot pentru toate functiile din cadrul PSD.

Mai mult, Ecaterina Andronescu spune ca nu era nevoie de alegeri.

“Cred ca la acest congres, care este unul extraordinar, nu trebuia sa facem alegeri, trebuia sa venim cu un document- proiect de tara- in care sa spunem cum gandim si cum vedem noi cresterea economica a Romaniei, cum vedem dezvoltarea educatiei, pe urmatorii 15-20 de ani. Cred ca in acest moment toata lumea s-ar fi concentrate pe Proiectul de tara si mai putin pe candidaturi. Candidaturile tin de viata interna a PSD”.
Intrebata cum comenteaza decizia Biroului Permanent PSD Bucuresti-Ilfov de a o sustine pe Viorica Dancila pentru aceeasi functie, de presedinte executiv, Andronescu a spus: "orice om are dreptul sa isi poata depune candidatura”, completand ca nu a discutat cu Liviu Dragnea despre decizia sa de a candida.

Doina Pana si-a depus candidatura pentru functia de vicepresedinte PSD pe regiunea Nord-Vest

Fostul ministru al Mediului, Doina Pana, si-a depus candidatura pentru o functie de vicepresedinte al PSD pe regiunea Nord-Vest, precizand ca acest partid ”este a doua sa familie si ca are o obligatie morala uriasa fata de aceasta formatiune politica.


ecaterina andronescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005595 (s)