News Flash:

UIMITOR! Slabeste 10 kilograme intr-o saptamana cu aceasta reteta-medicament

18 Februarie 2016
134341 Vizualizari | 1 Comentarii
supa medicament
Cu aceasta supa de legume vei reusi sa pierzi pana la 10 kilograme intr-o singura saptamana. Reteta este super-sanatoasa si contine toate substantele nutritivede care organismul are nevoie. Vei elimina practic orice depozit gras si toxic din organism.

Ingrediente

6 cepe potrivite 

2-3 rosii 

1 varza mica 

1 ardei gras 

1 castravete 

1 morcov 

Sare de Himalaya dupa gust (de preferat cat mai putina) 
Mod de preparare: 

Toate ingredientele se spala, se curata de coaja (la care este cazul), se taie cubulete mici, apoi se adauga intr-o oala suficient de mare incat sa le cuprinda. Peste toate legumele se adauga apa si nimic altceva, pana cand aceasta le va acoperi. Aceasta reteta este una originala, deci pentru a avea efectul propus, nu trebuie sa adaugati sau sa scoateti nimic. Fierbeti supa timp de 1 ora, adaugati sarea si este gata pentru consum. Nu uitati in timpul in care aceasta fierbe, trebuie sa aveti grija sa mai adaugati apa, din cand in cand, pentru a nu seca prea mult. 

Mancati supa de cate ori vi se face foame, dar nu mai mult de 4 ori pe zi. 

Cum poti sa pierzi pana la 10 kilograme in 7 zile consumand aceasta supa: 

Ziua 1: Dimineata bea 2 pahare de apa pe stomacul gol, si nu manca nimic pana la ora 10. Cand s-a facut ora 10, mananca o portie de supa. Inainte cu 30 de minute de ora pranzului, mananca 2 fructe si bea din noi 2 pahare de apa (orice fruct preferi – mar, portocala sau para). La pranz mai mananca o portie de supa. Dupa amiaza nu mai trebuie sa mananci nimic ci doar sa consumi din nou apa. Cat poti de multa. La ora 6, poti sa servesti ultima portie de supa. Cu 2 ore inainte de culcare mai bea din nou 2 pahare de apa. Daca nu mai poti de foame, mai mananca un fruct. 

Ziua 2: Identica cu prima zi. In plus fata de supa de legume, fructe, si apa, ar trebui sa mai mananci daca vrei, fie la pranz fie seara, 2-3 cartofi mici copti, peste care poti adauga putin ulei de masline si sare de Himalaya. Inca o data, nu uita sa consumi multa apa. 

Ziua 3: Pastreaza acelasi meniu ca in prima zi, numai ca fructele trebuie sa le inlocuiesti cu legume, legume pe care stii ca poti sa le mananci in stare cruda. Din nou, nu uita sa bei cat mai multa apa. 

Ziua 4: Acelasi lucru este valabil si pentru ziua a patra, numai ca nu trebuie sa consumi nici un alt fruct decat banane.Nu uita sa consumi multa apa. 

Ziua 5 : Urmeaza instructiunile din prima zi. 

Ziua 6 : Urmeaza instructiunile din cea de-a doua zi. 

Ziua 7: Urmeaza instructiunile din cea de-a treia zi. 

Aceasta reteta este extrem de eficienta in arderea grasimilor, si va garantez ca, in cazul in care o respectati pas cu pas, veti scapa de kilogramele in plus intr-un timp foarte scurt.

sursa: secretele.com, Calin Petru Barbulescu

reteta substantele nutritive ingrediente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

John  | #1490
Asadar, mananca ciorba si slabeste.

Efectele asupra sanatatii ce studiu le-a realizat? Pentru ca dieta este foarte restrictiva in ceea ce priveste nutrientii de baza zilnici, asta pe langa faptul ca are extrem de putine proteine.

Iar recomandarea cu orice leguma se poate manca, nu este valida. Asta pentru ca multe legume pot ingrasa.

Si unde e sportul?
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004563 (s)