News Flash:

Trucurile pe care toti barbatii trebuie sa le stie: Cum o convingi sa-i placa oralul

20 Ianuarie 2016
2278 Vizualizari | 0 Comentarii
oral femeie

Femeile sunt foarte sensibile si atente in ceea ce priveste igiena persoanala, mai ales atunci cand vine vorba de penis, care poate mirosi neplacut daca nu il speli in mod regulat si corect. Chiar daca faci dus dimineata, asta nu inseamna ca esti pentru tot restul zilei proaspat si curat. Mai ales daca ai o zi grea, iar zona din jurul genitalelor a transpirat si ai fost la toaleta de cateva ori. Incearca sa te obisnuiesti sa faci un dus inainte de a savura intimitatea impreuna cu partenera ta. Daca nu ajungi sa faci dus, este bine sa iti speli penisul cand ajungi acasa pentru a fi pregatit de eventualele activitati spontane. Si mai bine ar fi daca te-ai putea spala de fiecare data dupa ce urinezi. Nu trebuie sa faci dus, doar sa te apleci peste vasul de chiuveta si sa te clatesti pentru a ramane proaspat intreaga zi. Ar fi putin ridicol ca partenera sa iti spuna sa faci dus inainte de a-ti face sex oral.

 

Iti sugeram si servetelele umede si parfumate pe care le porti purta cu tine pentru a-ti sterge penisul dupa ce urinezi sau cel putin inainte de a te intalni cu partenera ta.
Multor femei nu le place ca partenerul sa le apuce de cap si par pentru a stabili ritmul si profunzimea penetrarii orale. Ei pot impinge penisul prea adanc in gat, si sa isi faca astfel partenera sa simta ca ii vine sa vomite.

 

Aceste actiuni iti pot descuraja partenera fata de raporturile sexuale oraledeoarece ea nu vrea duritate, vrea sa iti rasfete penisul intr-un mod diferit, cu angajament total si placere. Chiar daca barbatul este responsabil in timpul sexului oral, asta nu inseamna ca poate face orice, fara sa-i pese de ceea ce crede partenera.

 

Multi barbati se asteapta ca partenera lor sa inghita sperma la sfarsitul sexului oral. Sunt dezamagiti si poate chiar suparati daca ea nu o face. Ei pot chiar spune: "daca eu ti-am baut sucurile vaginale, tu de ce nu poti inghiti sperma mea?".

 

Nu vom discuta acum ce e bine si ce nu e. Vom spune doar ca daca partenera ta nu doreste sa-ti faca sex oral, acest lucru se poate intampla din cauza ca nu vrea sa-ti inghita sperma. Nu fi stupid, nu o forta si nici nu te certa cu ea daca iti scuipa sperma sau directioneaza ejacularea inspre sanii ei.

 

Unii barbati fac greseala de a privi femeia ca pe un obiect in timpul actului sexual oral. Se uita la ea ca la o prostituata care e acolo pur si simplu pentru a lucra la penisul lui. Ei nu vad sexul oral ca pe un lucru frumos care le este oferit de persoana care ii iubeste cu adevarat.

 

Ei o vad ca pe o obligatie, ceva ce femeia trebuie sa faca fara obiectii de fiecare data cand el vrea. Aceasta greseala descurajeaza multe femei. Actul sexual oral este pentru placerea ta, deci nu uita ca partenera face asta doar pentru tine. Asadar nu ai nici un drept sa fii umilitor sau nepoliticos cu ea.

 

Totodata, nu poti avea sex oral exact atunci cand vrei tu, pentru ca si partenera trebuie sa isi doreasca asta. Permite-i sa te surprinda si nu o forta atunci cand nu are chef. Daca nu a mai facut-o de o vreme, asta nu inseamna ca nu se va mai intampla niciodata, asa ca nu intra in panica si nu o acuza ca a uitat sa-ti faca sex oral. Nu de alta, dar ai putea obtine exact efectul opus.


igiena persoanala transpirat partenera ta activitati spontane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.019464 (s)