News Flash:

Trucuri si sfaturi de la gospodine pricepute: 10 moduri in care poti face lucrurile vechi sa arate ca noi

17 Februarie 2018
979 Vizualizari | 0 Comentarii
tigaie

Te-ai simtit vreodata frustrat din cauza faptului ca nu poti face lucrurile vechi sau lucrurile mult iubite sa arate ca noi? Nu ai gasit inca solutia potrivita.

10 moduri in care poti face lucrurile vechi sa arate ca noi:

Tocatoarele – se curata placa cu un burete imbibat intr-un amestec de suc de lamaie si sare.

Vase de cupru – vasele de cupru sunt considerate a fi cele mai disponibile pentru gatit. Pentru a le ajuta sa arate ca noi, folositi sare si otet. Doar se presara supratata cu sare si apoi se toarna un pic otet peste el si frecati cu un burete dur.

Farfurii – este usor ca scapati de zgarieturi, trebuie doar sa utilizati un lac special conceput pentru a fi utilizat pe portelan.

Tavi – aveti posibilitatea sa scapati tavile de copt de grasimea arsa prin aplicarea unei paste realizate din peroxid de hidrogen si bicarbonat obisnuit. Se intinde pasta pe tava de copt si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi se clateste.

Covoare – veti avea nevoie de o solutie facuta dintr-o parte de otet si doua parti de apa. Se amesteca apa si otetul impreuna intr-o sticla cu pulverizator, apoi stropiti pe pata si acoperiti cu o carpa umeda. Porniti fierul de calcat, setati-l la modul de abur si puneti-l pe panza timp de 30 de secunde.

Vase de fonta – veti avea nevoie de un dezinfectant pe care il puteti utiliza pe aragaz si manusi, saci de gunoi si otet alb. Se intinde un strat gros de dezinfectant pe tigaia din fonta. Pentru a va asigura ca nu se usuca, puneti-o intr-un sac de gunoi si legati-l strans. Lasati vasul timp de 1-2 zile, iar apoi clatiti cu apa. Se stropeste din nou cu dezinfectant si cu otet si se lasa intr-un sac o zi dupa care sa clateste cu apa calda.

Gresia si faianta – se curata folosind inalbitor. Se amesteca cu apa in raport de 1:1. Nu uitati sa aerisiti camera in timp ce o curatati.

Adidasi albi – puteti face adidasii albi stralucitori din nou folosind urmatoarea solutie: o lingurita de lichid de curatare a vaselor, 3 linguri de peroxid de hidrogen, 2 linguri de bicarbonat de sodiu.

Mobilier din piele – stergeti zgarieturile de pe canapea cu ulei de masline sau ulei pentru copii cu ajutorul unui tampon din bumbac. Lasati sa actioneze timp de o ora.

Prosoape – pentru a restaura prosoapele, clatiti-le in apa sarata dupa spalare.

sursa: sanatatea


tocatoarele farfurii tavi covoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004128 (s)