News Flash:

Tripla crima de la Brasov: Barbatul care si-a ucis sotia si cei doi copii avea droguri in masina

29 Martie 2018
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
buliga

Procurorii brasoveni au dispus o expertiza toxicologica in cazul barbatului care si-a ucis sotia si cei doi copii, anchetatorii dorind sa afle daca Florin Buliga consumase droguri in ziua triplei crime. Ulterior se va stabili si daca avea sau nu discernamant in momentul comiterii faptei.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, Daniel Danca, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, ca in masina lui Florin Buliga au fost gasite droguri.

In plus, barbatul in varsta de 43 de ani a recunoscut ca este consumator de canabis, insa a declarat la audieri ca in ziua tripei clipe nu a consumat droguri.

”Am dispus sa se efectueze expertiza toxicologica, ca sa vedem daca avea substante suspecte in sange, la momentul comiterii faptei si asteptam rezultatul. Apoi se va dispune expertiza de stabilire a discernamantului, pentru ca este important ca medicii legisti, psihiatri care il vor examina sa cunoasca si acest lucru. Una este daca era drogat si alta este daca era in deplinatatea facultatilor. A recunoscut ca este consumator, insa cand l-am intrebat daca in ziua faptei a consumat droguri a negat acest lucru, cu toate ca in masina s-au gasit niste substante ce pareau sa fie droguri. E important sa stabilim daca era drogat in ziua respectiva”, a spus procurorul Daniel Danca.


Florin Buliga si-a injunghiat sotia si pe cei doi copii, un baiat de 13 ani si o fata de 18 ani, in noaptea de luni spre marti. A doua zi, barbatul s-a prezentat la Politie si a anuntat ca si-a ucis familia si a trimis-o ”catre o lume mai buna”.

Trupurile celor trei vor fi duse joi seara in comuna Tupilati, din judetul Neamt, pentru a fi inmormantate vineri in localitatea natala.

”Vineri, la 11.00 este inmormantarea. Ei s-au nascut, au copilarit in Piatra Neamt si au plecat apoi direct la Brasov. Parintii ei s-au retras la tara, la Totoiesti, in comuna Tupilati cand au iesit la pensie. Sunt niste oameni deosebiti, niste caractere deosebite. Daca as fi avut asa toti cetatenii din comuna, ar fi raiul pe pamant. Au o situatie buna, nu au cerut ajutorul primariei. Noi am fost la cimitir, am verificat, se sapa groapa. E jale! Saracul tatal ei plange in curte, tipa de durere, nu mai poate, nu mai are copilul, nepotii. Ce a avut acel barbat cu copiii lui, cu sotia? Eu nu concep idei din astea, este rautatea din om, nu se explica. A mers el la manastire, care religie din lumea asta te invata sa-ti omori sotia si copiii? Nu exista asa ceva! O minte diabolica. Sa nu ai oleaca de constiinta”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petru Gherghel, primarul comunei Tupilati.

Judecatorii de la Tribunalul pentru Minori Brasov au dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, in cazul barbatului cercetat pentru omor calificat. Florin Buliga nu a contestat decizia.


tribunalul florin buliga
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004807 (s)