News Flash:

Trei noi branduri au deschis magazine in ansamblul mixt Openville TimişOara: Nyx Professional Makeup, Buzz si Sport Vision

20 Septembrie 2018
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Sport Vision Iulius TM

Dezvoltarea ansamblului Openville, proiectul mixt care integreaza actualul Iulius Mall, aduce noi branduri in Timisoara. Recent, trei magazine s-au deschis in mall, dintre care doua in premiera regionala.

Brandul american de produse cosmetice NYX Professional Makeup a inaugurat la Timisoara primul sau magazin din vestul tarii. Acesta este situat la demisolul Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville, aflat in plina dezvoltare si care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafata de 47.000 mp, ajungand la un total de 118.000 mp inchiriabili.

Magazinul NYX Professional Makeup din Openville Timisoara este cel de-al doilea din reteaua de mall-uri a companiei IULIUS, dupa cel din Iulius Mall Cluj. Brandul le ofera clientelor sale o gama completa si personalizata de produse de infrumusetare de calitate superioara. De la farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide si clasice, mascara, gene false, pana la pensule si alte accesorii, articolele NYX Professional Makeup nu lipsesc din trusele de machiaj ale specialistilor din intreaga lume.

BUZZ, brandul adresat iubitorilor si impatimitilor culturii sneakers-ilor, a deschis in Iulius Mall Timisoara primul magazin din vestul tarii, in acelasi timp cu Sport Vision, magazinul multibrand cu cea mai extinsa gama de articole sportive. Cele doua magazine au o suprafata totala de 300 mp si completeaza mixul din zona sport a mall-ului.

BUZZ Sneaker Station promoveaza cultura urbana si este destinatia principala pentru iubitorii de sneakers, care vor gasi o gama variata de modele de incaltaminte, unele in editii limitate, de la cele mai populare branduri, precum: Nike, Jordan, Adidas, New Balance, Puma, Converse, New Era. BUZZ este prezent in Romania cu sapte magazine, in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Galati, la care se adauga si un magazin de tip outlet, in Capitala.

La Sport Vision, sportivii de performanta, impatimitii expeditiilor sau cei care doresc sa faca miscare vor gasi o colectie completa de imbracaminte, incaltaminte, echipamente si accesorii, pentru barbati, femei si copii. Sport Vision are la baza conceptul de magazin multibrand, detinand licenta pentru peste 40 de branduri din domeniu, precum: Champion, Lonsdale, Ellesse, Umbro, Slazenger. Totodata, este partener international cu branduri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New

Balance, Timberland si altele. Sport Vision are 10 magazine in Romania, deschise in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Ramnicu Valcea si Galati.

Despre Openville Timisoara

Odata cu finalizarea primei etape a ansamblului mixt Openville, timisorenii vor beneficia de noi concepte de shopping si entertaiment, in premiera pentru regiune. Dezvoltat in proximitatea Iulius Mall Timisoara, Openville va oferi, pe langa peste 100 de noi magazine, un nou concept de cinema si o varietate de destinatii pentru petrecerea timpului liber, 10 sali pentru evenimente private si corporate, precum si numeroase restaurante si cafenele tematice, cu panorama spre cel mai mare parc suspendat din tara.

Lucrarile la componenta de retail au inceput in decembrie 2017 si presupun crearea unei suprafate aditionale de 47.000 mp, reprezentand extensia Iulius Mall Timisoara si amenajarea unor spatii de retail suplimentare la parterul cladirilor de birouri si in zona parcului din ansamblu.

Prima etapa a celui mai mare proiect mixt din vestul tarii va include si 50.000 mp de birouri in operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) si 52.000 mp in constructie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto si peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Galerie Foto

Buzz_Iulius_TM
openville proiectul iulius mall timisoara nyx professional makeup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006416 (s)