News Flash:

Trei muncitori au fost prinsi sub un mal de pamant la Sibiu, in timp ce lucrau la un strand. Un muncitor a murit

10 August 2018
700 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21

Trei muncitori au fost prinsi, joi, sub un mal de pamant la un strand in constructie in localitatea sibiana Scoreiu. La fata locului au fost trimise de urgenta mai multe echipaje, inclusiv un echipaj de descarcerare.
ISU Sibiu a fost solicitat sa intervina in localitatea Scoreiu, pentru salvarea victimelor surprinse de malul surpat al unui strand aflat in constructie.

”Una dintre victime a fost scoasa, este constienta si primeste ingrijiri medicale de urgenta de la echipajul SMURD cu medic, o alta victima prezinta traumatisme la membrele inferioare si nu are nevoie de ingrijiri medicale, iar a treia victima a fost prinsa de malul surpat”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

Pentru scoaterea victimei de sub pamant s-a intervenit cu doua buldoexcavatoare si mijloace de interventie specifice din cadrul containerului multirisc al ISU Sibiu, insa viata muncitorului nu a mai putut fi salvata.
Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Sibiu, primul muncitor scos are 24 de ani. Acesta a suferit mai multe traumatisme, in timp ce cel de-al doilea, care nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, are 29 de ani.

De asemenea, la fata locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD, o ambulanta SAJ si alte echipaje din cadrul punctului de lucru Avrig.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004827 (s)