News Flash:

Trei ingrediente banale = talie cu 10 cm mai mica in doar 10 zile. Toate femeile o adora!

8 Februarie 2018
1115 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura

Fitoterapeutul rus Dr. Irina Stefanovska a dezvaluit intr-o emisiune de televiziune o reteta care poate scade cate un centimetru in talie in fiecare zi! Cel mai bun dintre toate este faptul ca aceasta reteta este extrem de simpla si in general, nu aveti nevoie de ingrediente scumpe.

Secretul retetei este hreanul, care poate stimula singur procesul de slabire, iar acessta este doar unul din beneficiile pentru organism. De multe ori este folosit ca un supliment alimentar, dar avand in vedere faptul ca acesta contine vitaminele C, B1, B6, B12, fier, calciu, magneziu si fosfor, aceasta planta nu este doar un plus delicios pentru feluri de mancare, dar este un adevarat medicament natural.
Chiar si acum 1500 ani in Grecia Antica, hreanul a fost folosit ca un remediu pentru dureri de spate, iar astazi v-ar putea ajuta tine sa scapati de fluidele corporale in exces si de greutate.

Ingrediente:

125 g hrean
3 lamai
3 linguri de miere

Mod de preparare:


Taiati hreanul si puneti-l intr-un blender pentru a se pisa. Lamaia se spala, se taie in cuburi si se scoate semintele, apoi se pune in blender.
Apoi se adauga miere si se amesteca bine toate. Puneti amestecul intr-un borcan de sticla si depozitati-l in frigider. Consumati cate o lingura din acest amestec de doua ori pe zi. Rezultatele vor fi vizibile dupa trei saptamani. In ciuda aspectului imbunatatit, acest amestec imbunatateste functionarea creierului, memoria, auzul si viziunea.
Cum pastrati hreanul proaspat?
Hreanul poate fi folosit pe tot parcursul anului. Radacinile mari le puteti pastra invelite in folie de aluminiu, apoi se pun in frigider.

sursa: bewoman

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)