News Flash:

Tratamente pentru par cu ulei de avocado

28 Ianuarie 2016
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
ulei avocado

Uleiul de avocado este indicat mai ales persoanelor cu par deteriorat, tratat chimic, uscat sau privat de nutrienti, cu fir subtire, sau persoanelor care sufera de matreata sau de caderea parului. Iata cateva remedii pentru par care au la baza uleiul de avocado:


Tratament cald cu ulei de avocado: o lingura ulei de avocado si una de ulei de masline se amesteca, apoi se incalzeste lichidul usor. Masati parul si scalpul cu amestecul cald, cu miscari circulare, aproximativ 15 minute. Strageti parul intr-un prosop inmuiat in apa fierbinte si lasati tratamentul sa actioneze 20 de minute. Samponati si clatiti bine.

Masca de par cu ulei de avocado: 1 lingura ulei de avocado, 1 lingura ulei de masline, ½ lingura miere si un albus de ou se amesteca intr-un bol si se aplica compozitia pe parul curat si ud. Lasati pentru 10 minute si apoi clatiti bine cu apa calduta.

Sampon cu ulei de avocado: 1 lingura ulei de avocado, 1 lingura ulei de cocos sau de masline, 200 ml de sampon natural sau bio, sau baza neutra de sampon sau sapun lichid. Amestecati toate ingredientele intr-un recipient si folosi samponul dupa minim 2 zile.

Tratament hidratant cu ulei de avocado
Inainte de spalare, masati parul si scalpul cu 2 linguri de ulei de avocado. Lasati 5 minute si spalati-l ca de obicei.

Tratament pentru parul deteriorat cu ulei de avocado
Amestecati o lingura de ulei de avocado, 1 lingura ulei de masline, 1 albus de ou si 4 picaturi de ulei esential de rozmarin si masati parul si scalpul. Clatiti si samponati dupa 10 minute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006492 (s)