News Flash:

Tratamente neobisnuite pentru celulita

26 August 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
celulitaa
Chiar daca celulita este ceva normal si cele mai multe persoane au celulita, nu inseamna ca nu trebuie sa incercam sa scapam de ea. Mai ales ca exista remedii naturiste care nu presupun un efort deosebit. Iata 4 tratamente bizare pentru celulita, care functioneaza:

1. Castravete
Castravetii hidrateaza pielea si sunt bogati in vitamine. Aplica feliile direct pe piele, iar fitochimicalele din castravete vor intari stratul de colagen astfel incat piciorul sa aiba un aspect mai ferm. Efectul este aproape instantaneu.

2. Zat de cafea
Cafeina dilata vasele de sange care intinde tesuturile pielii. In plus, va elimina toxinele si va metabolize grasimile. Combina zatul de cafea cu un ulei (de masline sau de migdale) si e gata. Ai propiul produs cu care sa-ti freci pielea pentru a scapa de celulita.

3. Alge marine
Algele marine sunt si ele bune pentru a scapa de celulita. Gratie nivelului ridicat de iod pe care il contin, acestea imbunatatesc funciile tiroidei si circulatia locala.

4. Gelatina
Consumul de gelatina fara zahar are multiple beneficii asupra organismului, in special in ceea ce priveste sporirea productiei de colagen. Cautati pudra de gelatina in magazinele alimentare si adaugati-o in bautura preferata. Este suficient sa o consumati o data pe zi pentru a contrabalansa pierderea de colagen odata cu inaintarea in varsta.

sursa:sfatulparintilor.ro

celulita remedii naturiste tratamente bizare 1 castravete 4 gelatina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007470 (s)