News Flash:

Traian Basescu: Intuiesc un caz privind spagi date in minister. DNA va spune: "Declara ca ai dat banii ministrului"

13 Martie 2018
900 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, ca „intuieste un caz” privind „spagi date in minister” in care in urma unei note a SRI care ajunge la DNA, DNA cere unui inalt functionar care lua mita sa declare ca a dat banii ministrului pentru a nu fi arestat.
„Va fi foarte important un moment, poate Comisia SRI...Eu intuiesc un caz in care, spre exemplu, primeste o nota de la SRI despre ilegalitati, furt de bani, constati ca intr-un minister sunt vreo doi, trei, plus doi, trei, cinci oameni de afaceri, ii chemi si in baza notei le spui: <<Tu ai facut asa (...) un acord de recunoastere ceva, daca vrei, un denunt>>. <<Gata, un denunt! Unde sa spun ca am dat banii? Spune ca i-ai dat ministrului si face un denunt>>. Eu intuiesc un astfel de caz si asta va fi o alta etapa. (...) Cazul are urmatorul ingredient, spagi date in minister. Un functionar public inalt ia banul, cel care i-a dat banii, care i-a adus chiar in minister stie ca sunt banii pentru el. Nota de informare face toata poza a cativa ani de colaborare intre acest functionar public si cativa oameni de afaceri. Ajunge nota si la DNA. DNA spune: <<Ce interesant! Te arestam daca nu dai o declaratie ca ai dat banii ministrului>>.<< Gata, cu placere>>. (...) Fara sa se atinga de inaltul demnitar”, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, la TVR 1, refuzand sa spuna despre ce dosar este vorba.

Traian Basescu a afirmat ca nota este la SRI, precizand ca a primit aceasta nota si el si ministrul.

„Nota nu o sa o vedeti, din pacate, pentru ca asta a fost naravul de lucru. (...) Eu cred ca e la SRI nota si, probabil, ca printr-o hotarare judecatoreasca daca va fi suficient de convingator avocatul...., mai ales ca numarul notei se stie (...) Eu am citit nota si l-am atentionat pe ministru”, a spus Basescu.


traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006364 (s)