News Flash:

Traian Basescu, AUDIAT!

11 Septembrie 2015
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Traian Basescu a venit, vineri, inainte de ora 12.00, la Parchetul instantei supreme, fiind citat pentru a da o declaratie in dosarul in care este acuzat de amenintarea Gabrielei Firea, dupa schimbarea incadrarii faptei.
Avocatul senatoarei PSD, Lucian Bolcas, a spus, la sosirea la sediul Parchetului, ca audierea lui Traian Basescu de vineri "e o procedura normala a audierii unui inculpat ca toti inculpatii de teapa lui".
Intrebat ce crede ca le va declara anchetatorilor, Bolcas a raspuns "Povesti", adaugand ca e de parere ca nici Traian Basescu "nu stie ce sa mai povesteasca", dar ca fostul presedinte "va trebuie sa le explice (procurorilor - n.r.) de ce adresarea catre doamna senator Firea ca nu-si va mai gasi sotul acasa nu constituie o amenintare".
Intrebat daca aceasta va fi cea mai grea audiere la care a participat, Bolcas a raspuns ca declaratia lui Basescu de vineri ar reprezenta "cea mai importanta audiere pentru Romania".
"Cred ca este foarte importanta, trebuie sa se aleaga odata si odata apele, sa se stie ca exista doua categorii de oameni: unii care reprezinta civilizatia si buna-cuviinta, iar alta care reprezinta ceea ce Octavian Paler denumea marlania", a mai spus Bolcas.
Fostul presedinte a fost citat de procurori, pentru a da o declaratie, dupa ce, pe 2 septembrie, acestia au schimbat incadrarea faptei de care este acuzat Basescu fata de Gabriela Firea, din santaj in amenintare.
Intrebat de jurnalisti ce le va spune procurorilor, Basescu a raspuns razand: "Nu stiu, depinde ce ma intreaba".
Aproximativ 10 persoane, sustinatori ai fostului presedinte, au venit vineri la sediul Parchetului cu pancarte pe care scrie "Cel mai bun presedinte al Romaniei. Respect Traian Basescu" si "Basescu, respect. Noi suntem copiii statului de drept".
Un alt barbat, care statea deoparte, incadrat de jandarmi, l-a huiduit pe Traian Basescu.
Fostul presedinte a fost chemat si pe 2 septembrie la Parchet pentru a fi anuntat de schimbarea incadrarii juridice a faptei pentru care este urmarit in acest dosar.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007497 (s)