News Flash:

Traian Basescu a dat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu

18 August 2016
1312 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu amendat
Presedintele PMP, Traian Basescu, a actionat-o in judecata pe Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, actiunea fiind inregistrata pe data de 1 aprilie la Judecatoria Sectorului 1.
Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a actionat-o in judecata pe Alina Petre, fosta Magureanu, actiunea fiind inregistrata la Judecatoria Sectorului 1 a Capitalei pe data de 1 aprilie 2016. Fostul sef al statului l-a mai actionat in judecata in acelasi dosar si pe Florin Mihai Ghiulbenghian.
Alina Petre a precizat, pentru MEDIAFAX, ca fostul presedinte al Romaniei cere daune de 100.000 de lei.
"Domul Basescu m-a dat in judecata pentru vatamarea dreptului la viata privata, la demnitate si la propria imagine. Si eu si domnul Ghiulbenghian suntem trimisi in instanta. Mi se aduc acuzatii care au legatura cu niste declaratii de-ale mele in presa, cu faptul ca as fi spus pe Facebook ca dansul se ia de mine ca sa isi construiasca acum o imagine, niste emisiuni, site-uri, cu ce a spus presa. Nu prea au legatura cu mine. Nimic important, dupa parerea mea. Sa ceri 100.000 de lei mi se pare… Voi formula si eu o intampinare in apararea mea. Banuiesc ca este un raspuns la faptul ca eu l-am actionat in instanta pentru calomnie pentru ca a spus ca fac parte din structuri mafiote intr-o emisiune. L-am actionat in instanta cu daune de un leu si dansul m-a actionat pentru 100.000 de lei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alina Petre.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004932 (s)