News Flash:

TRAGIC! Ne-a parasit un nume mare al muzicii

30 Ianuarie 2017
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2 1
Geoff Nicholls, fostul clapar al longevivei trupe rock britanice Black Sabbath a decedat, sambata, la varsta de 68 de ani, in urma unui cancer la plamani, a anuntat chitaristul si liderul grupului, Tony Iommi"Sunt foarte trist la aflarea vestii disparitiei unuia dintre cei mai dragi si apropiati prieteni, Geoff Nicholls", a scris Tony Iommi pe pagina sa de Facebook, potrivit AFP. 

"Suferea de ceva timp de cancer pulmonar, iar dimineata a pierdut lupta. Am fost mereu apropiati si a fost un real prieten, care m-a sustinut aproape 40 de ani. Ii voi simti lipsa si va trai in inima mea pana ne vom revedea. Odihneste-te in pace, draga prietene!", a adaugat chitaristul. 
Ozzy Osbourne, una dintre vocile emblematice pentru Black Sabbath, si-a exprimat si el tristetea, pe contul de Twitter, la aflarea vestii mortii "marelui prieten" Geoff Nicholls. Prima aparitie a lui Geoff Nicholls pe un produs discografic al celebrei trupe britanice a fost pe albumul "Heaven and Hell" (1980). El a continuat colaborarea cu formatia pana in anul 2004 cand s-a despartit de grup. 

Infiintata in 1968 de Tony Iommi, Geezer Butler, Ozzy Osbourne si Bill Ward, trupa Black Sabbath a fost un adevarat varf de lance in muzica heavy metal a anilor '70. Primul sau album a fost "Black Sabbath" (1970), iar cel mai recent produs de studio a fost lansat in 2013 — intitulat "13" — dupa o pauza discografica de 18 ani.

black sabbath cancer tony iommi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)