News Flash:

TRAGEDIE! Un copil a murit electrocutat in Botosani pe un camp pe care se juca. A fost gasit carbonizat

1 Mai 2018
982 Vizualizari | 0 Comentarii
copil de 15 ani mort electrocutat botosani

Un copil in varsta de zece ani a murit luni seara, dupa ce s-a electrocutat, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, baietelul juca fotbal pe un teren de la marginea localitatii Radenii Noi, din comuna Frumusica, iar la un moment dat a ajuns in zona in care se afla amplasat un panou electric.

Copilul a decedat pe loc, fiind gasit carbonizat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O crima care intrece imaginatia oricui a avut loc luni in Baia Mare. O fetita de cinci ani disparuta ieri de acasa a fost gasita moarta. 

Copila a fost batjocorita si ucisa cu salbaticie. 

Procurorii cerceteaza cazul pentru a vedea in ce imprejurari s-a petrecut fapta si il cauta pe criminal. 

Fetita se juca cu mai multi copii intr-o curte, iar in jurul orei 14 a disparut. A fost cautata mai multe ore de familie si de politisti si in cele din urma a fost gasita fara suflare pe un teren din apropiere. 

Martorii spun ca aceasta era dezbracata si pe corp avea multiple urme de violenta, ceea ce ii face sa creada ca a fost violata. 

Autorul nu a fost inca prins. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bogdan Dumitrescu, politistul Bogdan Dumitrescu, politistul de la Crima Organizata, impuşcat in cap de propria iubita, a murit duminica noaptea, intr-un spital din Craiova, la trei luni de la incident. In urma lui a lasat doi copii fara tata.

Politistul a fost impuscat in cap de iubita sa, in timp ce se jucau cu un pistol al barbatului, detinut legal. Femeia a suferit rani la mana, in timp ce barbatului i-a trecut glontul prin ceafa, iesindu-i prin frunte.

A fost transportat in stare grava la spital, suferind ulterior mai multe interventii chirurgicale. Procurorii Tribunalului Olt au deschis imediat un dosar penal, iar Alina Gheorghe, in varsta de 27 ani, prietena  politistului, va fi cercetata de acum pentru ucidere din culpa.

De cand a divortat, Bogdan Dumitrescu locuia singur. La sfarsitul anului trecut se mutase cu chirie intr-un apartament, la parterul unui bloc din Slatina. Aici s-a intamplat totul.

Barbatul avea avea 33 ani, divortase de 1 an si avea 2 copii. Era in politie din 2004, iar din 2008 era la Crima Organizata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006278 (s)