News Flash:

TRAGEDIE! Trei tineri au murit in urma unui accident cumplit. Masina lor s-a rupt efectiv in doua! (FOTO, VIDEO SOCANTE)

22 Martie 2015
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
Un accident cumplit a avut loc, azi-noapte, in Brasov. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov, in jurul orei 2.00 a avut loc un accident de circulatie, pe strada Carpatilor, soldat cu cinci victime, dintre care trei au decedat.
Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov, autoturismul implicat in accident s-a rupt efectiv in doua bucati. In urma impactului, toti ocupantii din masina au fost aruncati in afara autovehiculului. La locul accidentului au fost trimise doua ambulante si trei echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor. Viteza excesiva si lipsa de experienta a soferului au fost fatale: masina a zburat de pe sosea si s-a lovit de un stalp. Partea din spate a masinii a cazut intr-un canal. Soferul si pasagerul din dreapta sa au scapat cu viata. Tanarul va fi cercetat pentru ucidere din culpa. „Persoanele decedate au varsta intre 18 si 23 de ani, dintre care doi sunt baieti si o fata. Persoanele ranite transportate de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta sunt o fata de 18 ani si un baiat de 19 ani. Sunt constiente, au suferit traumatisme cranio cerebrale si au fracturi la membele inferioare“, a precizat Ciprian Sfreja.
Accidentul de azi-noapte pare tras la indigo. Pe Strada Carpati a mai avut loc un carnagiu in data de 10 octombrie  2010. La acea vreme, un smecher cu masina tunata, a omorat doua tinere de 20 de ani, iar a treia a murit ulterior. Tanarul consumase doar un pahar cu bere si era cunoscut ca fiind un vitezoman. Saptamana viitoare este programat un termen in acest proces, in care tanarul a contestat sentinta prin care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si plata a 50.000 de euro rudelor celor trei fete. sursa: Adevarul

Galerie Video


brasov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006980 (s)