News Flash:

Tragedie rutiera in judetul Hunedoara

4 August 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1
O femeie de 35 de ani si-a pierdut viata, iar o fetita de 5 ani si un barbat de 38 de ani au fost raniti, intr-un accident de circulatie care a avut loc marti dupa amiaza pe raza localitatii hunedorene Campuri Surduc. 
Potrivit primelor verificari ale Politiei Rutiere, masina in care se aflau cele trei persoane a derapat pe carosabilul umed, a intrat pe contrasens si s-a lovit de un camion. 
"Un conducator auto din Arad, care conducea autoturismul dinspre Arad spre Deva, a pierdut controlul directiei, a derapat si a patruns pe contrasens lovind un autocamion. In urma impactului a rezultat decesul unei femei de 35 de ani, din autoturism, ranirea soferului in varsta de 38 ani si a unei fetite de 5 ani", a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Pentru salvarea victimelor, la fata locului au actionat doua echipaje de prim ajutor de la Ambulanta si SMURD. Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, cu mai multe traumatisme, dar constienti. 
"Barbatul a suferit un traumatism cranian si o fractura de femur. Fetita de 5 ani are o contuzie la nivelul claviculei si o plaga la picior. Cei doi raniti erau constienti", a precizat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 
Traficul in zona accidentului a fost blocat aproape doua ore. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)