News Flash:

TRAGEDIE! O fetita de 5 ani disparuta de acasa luni dupa-amiaza a fost gasita moarta. Exista suspiciuni ca micuta ar fi fost ucisa

1 Mai 2018
841 Vizualizari | 0 Comentarii
crima politie2

O fetita de 5 ani disparuta de acasa luni dupa-amiaza a fost gasita moarta, in noaptea de luni spre marti, politistii si procurorii deschizand o ancheta in acest caz avand suspiciuni ca aceasta ar fi fost ucisa, transmite corespiondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Florina Metes, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca trupul neinsufletit al fetitei a fost transportat la IML in vederea efectuarii necropsiei.

”Tatal unei fetite de 5 ani din Baia Mare a sesizat la Politie, luni in jurul orei 23.30, ca fetita sa a disparut de acasa in jurul orei 15. Fetita a fost gasita decedata in cursul noptii pe strada Electrolizei din Baia Mare, iar cadavrul a fost transportat la IML in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile in acest caz se desfasoara sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures”, a spus Metes.

Surse din cadrul anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX ca, din primele cercetari, rezulta ca fetita ar fi fost ucisa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005829 (s)