News Flash:

TRAGEDIE in Timis! O fetita de sase ani a murit intr-un accident cumplit

17 Februarie 2018
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd

Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma unui accident care a avut loc la ieșirea din Buzias, spre Lugoj, după ce două autoturisme s-au ciocnit. O fetiță de doar șase ani a fost preluată în stop cardio respirator și transportată la spital, dar, din păcate, aceasta a decedat.

 

Din primele informații, potrivit ISU Timis, în cele două autoturisme se aflau cinci persoane, dintre care trei adulți au rămas încarcerați, iar un copil, o fetiță de șase ani a fost preluată de o ambulanță în stop cardio respirator și transportată la spital.

Conform surselor citate, doi dintre adulții încarcerați, un bărbat și o femeie, se aflau împreună cu doi copii într-o mașină, iar celălalt adult încarcerat este șoferul celei de-a doua mașini. Al doilea copil, care se afla pe bancheta din spate împreună cu fetița de șase ani nu prezintă leziuni.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, fetița de șase ani a murit.

Pompierii au intervenit la locul accidentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, două autosanitare SMURD, o autospecială de transport victime multiple, doi ofițeri și 22 de subofițeri și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Circulația pe ruta amintită este complet blocată la ora publicării acestei știri.

UPDATE. Cei trei adulți au fost scoși din mașini de echipele de descarcerare, după aproape o oră de la începerea intervenției și transportați la spital

UPDATE 2. Coliziunea dintre cele două mașini a fost frontală

„În jurul orei 19, pe DJ 592, la kilometrul 35, două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital, iar o fetiță de șase ani a decedat. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

sursa: tion.ro


isu timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004995 (s)