News Flash:

Tot mai multe sensuri giratorii in Timisoara. Vezi unde vor fi amenajate

28 Septembrie 2015
1840 Vizualizari | 0 Comentarii
sens giratoriuu
Fie sunt in diferite stadii de executie, unele chiar aproape de finalizare, fie urmeaza sa inceapa lucrarile in cel mai scurt timp. Vorbim de mai multe sensuri giratorii ce vor usura viata soferilor din Timisoara. Desi mult asteptate si binevenite, numarul lor e inca prea mic pentru un oras cu un trafic atat de mare, o recunoaste chiar primarul Nicolae Robu.
„In comparatie o sa iau orase din Romania, avem foarte putine fata de Oradea sau Brasov. Un sens giratoriu ajuta foarte mult la fluenta circulatiei, in plus, confera siguranta in trafic, regulile sunt simple si foarte clare. In momentul de fata avem nu mai putin de 5 sensuri giratorii in lucru, in Timisoara„, a spus primarul Nicolae Robu.
Odata ce vor fi incheiate lucrarile la cele cinci sensuri noi + inca unul amenajat de investitorii noului mall in Sagului, dar si cand se vor termina santierele unor strazi din vecinatatea lor, circulatia auto in Timisoara ar trebui sa cunoasca o relaxare. Toate giratiile in lucru se gasesc in zone aglomerate din oras.
„Avem 2 sensuri in amenajare pe Calea Buziasului… cel de pe Buziasului este conform cu standardele in vigoare. Toate dimensiunile sunt stabilite de catre proiectanti, executia este conform proiectelor… Mai avem un sens giratoriu in zona Dan Paltinisanu, la capatul strazii Podeanu, mai avem unul pe Calea Lipovei, acolo unde facem largirea la 4 benzi si lucrarea va fi gata in cateva saptamani si vom incepe amenajarea a unui al cincilea sens giratoriu la intersectia St. O. Iosif cu Iepurelui. Nu mai vorbim despre cel de pe Calea Sagului, pe care il amenajeaza firma NEPI„, a precizat primarul Timisoarei.
Lista sensuri giratorii noi Timisoara:
– Calea Buziasului – doua giratii
– stadion Dan Paltinisanu, la capatul strazii Podeanu
– Calea Lipovei
– intersectia Iepurelui cu St.O. Iosif
– Calea Sagului, noul mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004462 (s)