News Flash:

Tot ce trebuie să știi despre ușile Filomuro - elemente revoluționare în lumea design-ului interior

31 Mai 2023
329 Vizualizari | 0 Comentarii
usi dor ro bzt ro

Ușile Filomuro, cunoscute și sub numele de uși cu toc ascuns sau uși fără toc, sunt din ce în ce mai prezente în casele și apartamentele cu design modern. Faptul că au un design minimalist le oferă un aspect curat și elegant. Ele inspiră la atenție asupra detaliilor, așa că dacă în locuința ta se regăsesc multe elemente de decor interesante, toți ochii se vor îndrepta negreșit spre ele.

 

Denumirea acestor uși provine din limba italiană, unde filo înseamnă la același nivel, iar muro înseamnă perete. Avantajele lor depășesc cu mult nivelul estetic, iar despre fiecare în parte vom discuta în rândurile ce urmează. La finalul articolului te vei convinge dacă poți să le integrezi cu brio în design-ul interior al locuinței tale.

 

Cum sunt create ușile Filomuro?

 

Despre ușile Filomuro trebuie să știi că detaliul care le face extrem de atractive este sistemul de funcționare. Acesta le permite să “dispară” în interiorul peretelui atunci când sunt închise. Balamalele sunt ascunde, iar tocul din aluminiu este îngropat în perete, ceea ce permite integrarea perfectă cu pereții locuinței. Foaia de ușă în sine nu este atât de spectaculoasă precum este sistemul de prindere în perete.

 

Ce avantaje prezintă ușile Filomuro?

 

Atunci când ești în căutare de usi pentru interior, neapărat trebuie să analizezi și câteva variante de uși Filomuro. Iată cu ce avantaje te vor aștepta:

 

Economie de spațiu

 

Aceste uși pentru interior au devenit o alegere esențială pentru apartamentele mici sau cu mai multe camere. Dacă folosești uși Filomuro, poți economisi aproximativ 8% din suprafața totală a casei. De asemenea, având în vedere că sunt coplanare cu peretele, măresc vizual întreaga locuință.

 

Integrarea perfectă în perete

 

După cum am enunțat și mai sus, ușile pentru interior Filomuro se integrează perfect în perete. Ele nu deranjează fizic, dar nici vizual. Sunt extrem de subtile, ceea ce le permite o integrare corectă în conceptul estetic al camerelor, făcând succesiunea perete-ușă-perete aproape imperceptibilă ochiului.

 

Paleta diversificată de culori și texturi

 

Ușile Filomuro pot fi realizate din sticlă sau din lemn. Ele pot fi vopsite în aceeași culoare cu cea a peretelui sau acoperite cu același tapet. Dacă îți dorești ceva mai mult, ceva altfel, poți crea un contrast de culoare sau textură cu ajutorul lor, altul decât cel al peretelui.

 

Conectează camerele adiacente

 

Dacă vrei să conectezi subtil camerele învecinate, ușile Filomuro sunt cea mai bună alegere. Ele pot crea continuitate încăperilor, oferind intimitate optică, dar și acustică, fiind foarte bune izolatoare fonice.

 

Maschează spațiile de depozitare

 

Dacă vrei o soluție cu adevărat funcțională prin care să maschezi spațiile de depozitare, ușile Filomuro te pot ajuta. Poți separa, grație tocului ascuns, camerele tehnice, dressing-ul sau băile de serviciu cu ajutorul lor.

 

Cât costă o ușă Filomuro?

 

Prețul unei uși pentru interior Filomuro este pe măsura avantajelor cu care vine la pachet. Chiar dacă pot părea destul de scumpe la primul contact, să știi că reprezintă o investiție pe termen lung. 

 

Prețul de pornire al unei uși Filomuro cu model simplu, standard, fără accesorii, este de aproximativ 400 euro. În funcție de sistemul cu care este prevăzută, o astfel de ușă poate să ajungă să coste și peste 2000 de euro.

 

Cum se montează o ușă Filomuro?

 

Atenție la etapa de montare! Informațiile oferite mai jos sunt pur informative și nu țin locul unei calificări în domeniu sau unei fișe cu instrucțiuni.

 

Comparativ cu montajul ușilor tradiționale, tocul din aluminiu al ușilor Filomuro se montează înainte de finisarea pereților interiori. Restul elementelor se montează după tiparul clasic. De montajul acestor uși este bine să se ocupe o echipă cu experiență, o echipă ce a mai montat astfel de uși pentru a evita greșelile.

 

Ușile Filomuro se potrivesc cu orice tip de perete, fie că e vorba despre perete tencuit sau perete din rigips. Construcția inovatoare le permite montarea chiar și în treceri înguste, acolo unde, de obicei, o ușă obișnuită nu ar încăpea.

 

Așadar, ce spui despre ușile pentru interior Filomuro? Ți-au captat atenția? Le poți considera o investiție pe termen lung de care locuința ta are nevoie? Dacă răspunsul este da, caută cât mai curând un magazin din care să le cumperi.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 44 queries | Mysql time :0.006711 (s)