News Flash:

Toate femeile sunt innebunite dupa reteta asta care topeste grasimea instant! Se face din 2 ingrediente pe care le are oricine in casa

29 Mai 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii
grasime

Daca ai cateva kilograme in plus si acest lucru te deranjeaza, aceasta reteta este perfecta pentru tine. Stilul de viata sedentar, consumul de alimente cu grasimi, prajeli si dulciuri iti afecteaza sanatatea si silueta.
Tot mai multi oameni descopera grasime in sange, din cauza stilului de viata nesanatos. Se ingroasa arterele iar rezultatul, din pacate, este o boala cardiovasculara crunta.

Daca vrei sa slabesti, sa te simti mai bine si sa fii mai sanatos, foloseste aceste 2 ingrediente care topesc grasimea si curata sangele.
Ai nevoie doar de smochine uscate si otet de mere. Pune 3 smochine uscate intr-un vas si acopera-le cu otet de mere, apoi lasa peste noapte.
A doua zi mananca smochinele si inlocuieste-le cu altele pe care le vei lasa din nou „la murat” in otet. Acelasi otet il poti folosi pentru 7 zile, dar trebuie sa il completezi, caci va fi absorbit de smochine.

Consuma aceste 2 ingrediente timp de 14 zile si vei observa ca te simti mai usoara iar corpul tau devine mai suplu.
Smochinele contin 80% apa, 1% proteine si aproximativ 20% glucide. Au vitaminele A, B1, B2, C, PP, contin celuloza, acizi, enzime, minerale – fier, fosfor, calciu, magneziu, sodiu. Au 213 kcal/100 grame. Ca o curiozitate, afla ca smochinele contin mai mult calciu decat laptele.

Smochinele sunt foarte bune in curele de slabire datorita continutului de acizi grasi omega 3 si omega 6. Acestia accelereaza arderile metabolice si topirea grasimii.
Otetul de mere actioneaza pe doua planuri: taie pofta de mancare si te tine departe de tentatii, dar are si rolul de a accelera slabirea, dezintegrand celulele adipoase.
Combinatia dintre cele doua ingrediente care TOPESC GRASIMEA nu poate fi decat benefica pentru organismul tau, caci iti va ajuta digestia, iti va curata intestinele si te va ajuta sa pierzi din kilogramele in plus.

preluat de pe sanatatea

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004866 (s)