News Flash:

Timisorenii declara razboi Colterm! Vor sa refuze facturile de caldura pentru perioada 1-3 mai

21 Mai 2015
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
colterm1
Presedintele Federatiei Asociatiilor de Locatari Timisoara (FALT), Petru Olaru, ii sfatuieste pe abonatii Colterm sa refuze facturile pentru perioada 1-3 mai 2015, cand distribuitorul de caldura a continuat sa furnizeze agentul termic in afara perioadei legale. 
„Legea 230 prevede clar ca incalzirea, in Timisoara, se furnizeaza pana la data de 30 aprilie, or Colterm a continuat sa dea un strop de caldura si dupa aceasta data. Abonatii sa refuze plata acestor zile, pentru ca este un lucru ilegal facut de Colterm”, ii sfatuieste Petru Olaru pe timisoreni 
Ziua de Vest atragea atentia ca pe 2 mai caloriferele din sistemul centralizat erau „ametite”, iar Colterm nu va scapa prilejul sa spuna ca a venit in sprijinul cetatenilor pentru a nu li se crea disconfort. Incalzire s-a dat si pe 3 mai, iar disconfort mai mare produs de Colterm decat acela al stoarcerii de bani de la populatie, cu calorifere fierbinti cand afara sunt 25 de grade Celsius, nu exista.
Lipsa de respect a Colterm pentru abonati este maxima atunci cand le recomanda sa inchida caloriferele din subsolurile blocurilor. Este clar ca nu vor toti, pentru ca sunt unii care vor 30 de grade in casa pe spatele tuturor colocatarilor. Iar daca acest Kiki mai e si „nervos si cu muschi” vreau sa vad cum poate cobori pensionarul de 80 de ani in subsol sa inchida robinetele!
ca sa nu mai vorbim despre dezinteresul Colterm pentru faptul ca mii de familii s-au debransat si au trecut pe centrale cu gaz ilegal, dar Coltem isi pune palma in loc sa faca ceva. Partasa la toata aceasta murdarie este si Primaria Timisoarei, care stie foarte bine, dar mai bine leneveste decat sa le dea amenzi celor care s-au debransat ilegal si si-au instalat centrale, scrie ziuadevest.ro
„Problema este ca cei care si-au pus centrale nu au facut recalibrarea (care presupunea schimbarea tuturor tevilor de la toate apartamentele lasate in sistemul centralizat si care ar insemna cheltuiala de mii de euro!), ci doar au montat un robinet de redimensionare, ceea ce nu e totuna”, spune Petru Olaru.
Cat despre cei din Primarie, legat de amenzile pe care sunt indreptatiti sa le dea in chestiunea amintita, prefera s-o lase balta, cel putin actualii angajati. „Asta ar insemna procese, contestatii...”, spun functionarii Primariei Timisoara. Pai, atunci inseamna ca nu mai aplicam legea pentru ca o sa avem procese cu contravenientii. Halal lege, halal respect pentru cetatean „platitor de taxe si impozite”.

i colterm colterm
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005486 (s)