News Flash:

STARE DE SOC in familia vedetei TV Iulia Vantur

5 Decembrie 2016
1733 Vizualizari | 0 Comentarii
iulia vantur
 Scena s-a petrecut saptamana trecuta, chiar in familia vedetei TV din Iasi, Iulia Vantur! • Totul a plecat de la nesimtirea si bataia de joc a unei multinationale germane fata de clienti • Inclusiv primarul a confirmat cele petrecute zilele trecute 
 

Inclusiv familia cunoscutei vedete TV, ieseanca Iulia Vantur, a ajuns sa fie bataia de joc a E.ON! Concret, saptamana trecuta, pe timp de iarna, matusa Iuliei, Clara Vantur, de 85 ani, a fost lasata pe intuneric mai bine de 24 ore, asta fara a primi explicatii sau ca un echipaj E.ON sa intervina pentru a remedia situatia. 

"In satul Cozmesti, din comuna Stolniceni-Prajescu din judetul Iasi, de vineri, 2 decembrie 2016, de la ora 19:00, oamenii nu au mai avut lumina. La E.ON, toti operatorii telefonici sunt «ocupati» si nu se poate lua legatura cu serviciul deranjamente prin 0800800929. E bataie de joc, nu se poate chiar asa, 24 de ore fara curent electric si cu o defectiune care a continuat... Casa în care locuieste doamna Clara Vântur, 85 ani, din Cozmesti, matusa vedetei TV Iulia Vântur, nu avea lumina nici macar sambata, 3 decembrie...! Ni se spune ca «toti operatorii nostri sunt ocupati!!!». În sfârsit, taman sambata, la ora 19:04, a raspuns o operatoare de la E.ON care a spus ca de-abia acum, deci dupa 24 de ore, s-a dus o echipa sa remedieze. Nici nu stii ce sa mai crezi, e bataie de joc... Si nici nu stii daca e adevarat sau nu ca s-a dus o echipa sa remedieze problema de la Cozmesti, e o problema colectiva", le-a semnalat problema reporterilor BUNA ZIUA IASI (BZI), o ruda a Clarei Vantur. 

Pe de alta parte, intreaga stare de fapt a fost confirmata inclusiv de primarul comunei iesene. "Am avut o avarie de 24 ore a E.ON, care a inceput vineri seara (2 decembrie 2016 - n.r.). Noi i-am anuntat sambata, 3 decembrie, de la prima ora a diminetii. A fost vant puternic si, din aceasta cauza, au cazut retelele. E destul de greu iarna cu aceste retele, asta si pentru ca ei nu vor sa investeasca in ele (E.ON - n.r.), sa le modernizeze... Au fost probleme cu cate o faza la retea, ceea ce inseamna ca jumatate din locuintele cetatenilor din toate satele comunei nu au avut electricitate", a confirmat Constantin Hugianu, primar al comuniei Stolniceni-Prajescu. 

De reamintit ca Iulia Vântur s-a nascut pe 24 iulie 1980, la Iasi. Ea este o prezentatoare de televiziune, actor si model, remarcata îndeosebi pentru rolul de co-prezentator al unuia dintre cele mai populare si longevive show-uri TV live din România, "Dansez pentru tine", alaturi de Stefan Banica Jr. Timp de zece ani a fost prezentatoarea Stirilor Pro Tv, din 2006 devenind prezentatoarea stirilor în prime time si weekend. Debutul sau în actorie a avut loc în anul 2011, pe scena Teatrului Metropolis, în piesa "Lautrec la bordel", în regia lui Horatiu Malaele. Cu aceeasi piesa a participat si la Festivalul International de Teatru de la Sibiu. In ultimii ani, Iulia a fost implicata intr-o relatie cu megastarul indian Salman Khan. 

familia iulia vantur e on avarie probleme retea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006677 (s)