News Flash:

Spitalul Județean Timișoara primește, în sfârșit, un teren de la municipalitate pentru ridicarea unei secții ATI modulare

12 Mai 2021
572 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Judetean Timis

Timișoara urmează să primească un nou mini-spital special pentru ATI, deși am ajuns în etapa pandemiei de coronavirus în care numărul pacienților începe să scadă. Primăria va acorda gratuit Spitalului Județean un teren de 4.500 mp pentru construcția unui spital modular ATI, care va fi finanțat din fonduri nerambursabile, în valoare de trei milioane de euro.

Consiliul Local Timișoara a aprobat în ultima ședință de plen acordarea către Spitalul Județean din oraș, cu titlu gratuit, a unui teren de 4500 de metri pătrați, pe care unitatea sanitară dorește construirea unui spital modular ATI, de 22 de paturi, în valoare de 3 milioane de euro, din fonduri nerambursabile. Atribuirea se face pe o perioadă de 5 ani, valoarea terenului fiind de 3,8 milioane de lei. „În această perioadă în care întreaga comunitate timișoreană este greu încercată de criza sanitară cauzată de Covid-19, Primăria Timișoara a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a veni în sprijinul autorităților sanitare”, a anunțat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005930 (s)