News Flash:

Spectacol de exceptie la Timisoara, in luna februarie. Loredana va concerta la Filarmonica Banatul

23 Ianuarie 2015
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana
 Celebra cantareata Loredana Groza se pregateste sa revina la Timisoara. Artista va urca pe scena Filarmonicii Banatul in luna februarie, cu un nou show, „Reveria”, care va fi, cu siguranta, pe placul fanilor.
Evenimentul va avea loc pe 26 februarie, la Filarmonica Banatul, de la ora 19:30. Artista va ajunge la Timisoara cu show-ul „Reveria”, acesta fiind cel de-al treilea turneu de ”superstar” al vedetei. In cadrul calatoriei prin tara, Loredana va ajunge in 14 orase din Romania, scrie tion.ro. De asemenea, cantareata va concerta si la Chisinau.
„Pornim din nou in turneu!!! Al treilea turneu consecutiv pentru toti fanii mei din toata tara!! Reveria va calatori prin toata Romania si la Chisinau incepand cu 23 februarie pana pe 15 martie! Voi fi alaturi de banda mea, Agurida, de dansatori si invitati speciali in cea mai tare productie artistica a anului – Reveria!!! Un spectacol unic si irepetabil! De abia astept sa ne intalnim! Voi veni la voi acasa, asa ca rezervati-va locul din timp!”, le-a transmis Loredana fanilor.
Artista a pregatit pentru public un show special, despre care spune ca este unic in Romania. Biletele la concert pot fi procurate deja de la Filarmonica Banatul sau online de pe site-urile vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si blt.ro. Preturile incep de la 60 de lei si ajung pana la 150 de lei.

loredana groza timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004959 (s)