News Flash:

Soferul Dragnea le multumeste politistilor de la volan, pe drumul de intoarcere de la mare: Eu dictez mesajele, Irina le posteaza

2 Mai 2018
890 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf

Liviu Dragnea a afirmat, marti seara, ca pe drumul dinspre mare spre Bucuresti se circula "destul de bine", presedintele PSD precizand totodata ca le multumeste agentilor de la Politia Rutiera pentru eforturile depuse pentru fluidizarea traficului.
"Pe de alta parte, vreau sa le multumesc agentilor de la Politia Rutiera pentru eforturile deosebite facute azi pentru fluidizarea traficului. Nu stiu cum a fost in alte zone, insa pe drumul dinspre mare spre Bucuresti se circula destul de bine, tinand cont de numarul urias de masini. Eu chiar acum intru in Bucuresti si am facut doar doua ore!", a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Liderul PSD a facut si anumite precizari legate de modul cum publica mesajele pe Facebook, desi se afla la volan. "Pentru a nu primi critici sau amenda, ca scriu mesaje fiind la volan, vreau sa va spun ca eu dictez mesajele si Irina le posteaza. Si acum sa vedem cum e traficul prin Bucuresti", mai sustine Dragnea.

Anterior, presedintele PSD postase pe retelele de socializare un text prin care isi exprima nemultumirea, dupa ce a primit mai multe mesaje de la cei care se intorceau de la mare, cu privire la faptul ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, afirmand ca este "inadmisibil" ca intr-o zi cu trafic atat de intens sa existe probleme cu sistemul de plata.


liviu dragnea politia rutiera
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005148 (s)