News Flash:

Sofer prins cu focuri de arma, in judetul Hunedoara

15 Martie 2016
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
politie masina
Politistii au tras mai multe focuri de arma din cauza unui sofer care refuza sa opreasca masina la solicitarea agentilor de circulatie. Incidentul s-a petrecut la iesirea din municipiul Brad, iar barbatul nu avea permis auto.

Soferul se deplasa din directia Criscior – Brad, iar dupa aproximativ un kilometru, autoturismul suspect a virat dreapta, iesind de pe Drumul National 74, spre satul Taratel.

„Conducatorul autoturismului a abandonat masina si a fugit catre o zona impadurita din apropiere . Pe parcursul urmaririi, politistii au efectuat mai multe somatii verbale, iar unul dintre agenti a executat doua focuri de avertismentin plan vertical si doua in directia pneurilor autoturismului, iar pe durata urmaririi, pe jos, a conducatorului auto, a mai executat doua focuri de avertisment in plan vertical”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara.

Politistii au stabilit ca la volanul autoturismului se afla un tanar in varsta de 26 de ani, din municipiul Brad, care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

soferul autoturismul taratel politistii somatii bogdan nitu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005126 (s)