News Flash:

Sofer prins cu focuri de arma

3 Martie 2016
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un sofer a fost oprit cu focuri de arma, joi, in Capitala, dupa ce a refuzat sa respecte indicatiile echipajului Politiei Rutiere, au transmis reprezentantii Politiei Capitalei pentru MEDIAFAX.
Incidentul a avut loc, joi dimineata, pe bulevardul Basarabia, intersectie cu Bd. 1 Decembrie 1918, unde soferul unui autoturism marca Mercedes a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor rutieri, a transmis Politiei Capitalei pentru MEDIAFAX.
Politistii au pornit in urmarirea soferului si au tras cinci focuri de arma, dintre care trei in plan vertical si doua inspre autoturism. Potrivit Politiei, conducatorul auto a fost prins si nimeni nu a fost ranit in incident.
Surse apropiate anchetei au declarat pentru MEDIAFAX ca soferul implicat in incident este Mitrache Craisor, un cunoscut interlop din clanul Belgienilo,r care a mai fost implicat intr-un caz asemanator in anul 2006, atunci cand a refuzat sa opreasca masina la indemnul politistilor, deoarece autoturismul pe care il conducea avea numerele expirate.
Barbatul este audiat la sediul Brigazii Rutiere din Capitala urmand sa se stabileasca daca va fi retinut pentru 24 de ore.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006330 (s)