News Flash:

SOCANT! Un barbat de 46 de ani, acuzat ca ar fi violat doua minore de 11 si 12 ani! Acesta a fost retinut

8 Mai 2015
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
Un barbat de 46 de ani din localitatea timiseana Sandra este acuzat ca ar fi obligat doua fetite de 11 si 12 ani, din aceeasi localitate, sa intretina raporturi sexuale cu el. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si a fost prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva. In timpul audierilor, insa, cazul a luat o turnura neasteptata, scrie tion.ro.
Barbatul este acuzat de familiile celor doua fete ca in noaptea de duminica spre luni le-ar fi luat pe cele doua copile in masina sa si le-ar fi obligat sa intretina raporturi sexuale orale. Familiile fetelor au depus o plangere la politie luni, iar barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.
Insa, in timpul audierilor, cazul a luat o turnura neasteptata. Una dintre presupusele victime si-a schimbat declaratia data initial in fata oamenilor legii si a spus ca, de fapt, a intretinut raporturi sexuale cu barbatul de bunavoie si ca nu a fost obligata.
Totusi, barbatul a fost prezentat, joi, magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Procurorii urmeaza sa stabileasca incadrarea faptei.
Potrivit oamenilor legii, cele doua fetite provin din familii dezorganizate.

barbatul arestare preventiva familii dezorganizate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004576 (s)