News Flash:

SOCANT! O femeie din Botosani a gasit un SOARECE intr-o cutie cu pasta de tomate

12 Septembrie 2018
2860 Vizualizari | 0 Comentarii
soarece 1 650x435

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani a inceput o ancheta dupa ce o femeie a gasit un soarece intr-o cutie cu pasta de tomate, cumparata dintr-un magazin, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Botosani, Mirel Rogalschi, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca o femeie a reclamat, marti, faptul ca a gasit un soarece intr-o cutie cu pasta de tomate, cumparata dintr-un magazin.

”A achizitionat o cutie de 400 de grame de pasta de tomate, nu stim exact cand, pentru ca nu a prezentat niciun bon de achizitie, nicio dovada a achizitiei. In momentul in care a incercat sa o foloseasca, cand a deschis, a vazut un soarece, nu intreg, dezintegrat in pulpa respectiva, chiar deasupra cutiei. Era vorba de cutie metalica, nu borcan cu capac. Nu avea document de achizitie si nici nu a precizat magazinul, dar in urma discutiei pe care am avut-o cu dumneaei eu l-am identificat. S-a deplasat o echipa de comisari la magazinul respectiv, in momentul controlului nu au gasit din lotul respectiv, lotul respectiv era din 31 mai, iar produsul respectiv, care era in stocul magazinului pentru vanzare, era din 13 iulie, dupa o luna jumatate”, a spus seful CJPC Botosani.

Potrivit acestuia, ancheta a fost extinsa si la depozitul central al operatorului economic, unde inspectorii au gasit tot produse de dupa 13 iulie 2018.
”Am verificat si alte produse de la producatorul respectiv, tot paste tomate, dar prezentate sub alta forma, in alte cantitati, probabil o sa extindem controlul la producator, acesta fiind din judetul Prahova. Probabil colegii nostri de la Prahova vor solicita sa se formeze o echipa mixta din comisari de la Protectia Consumatorilor si de la DSVSA, pentru a face o verificare la producator, sa vada daca intruneste conditiile de productie”, a adaugat Mirel Rogalschi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1323 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006963 (s)