News Flash:

SOCANT! Ce au descoperit politistii din Timisoara in casa criminalului din Palilula!

5 Decembrie 2016
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
crima palilula
Criminalul din Palilula ar fi avut atelier de confectionat arme artizanale in subsolul casei
Doi oameni, tata si fiu, au murit, iar alti doi au ajuns la spital dupa ce au fost impuscati de un tanar de 28 de ani, din Timisoara, care s-a sinucis dupa incident. Anchetatorii ar fi gasit un atelier de confectionat arme artizanale in subsolul casei in care locuia criminalul de la Palilula, potrivit primarului din localitate.
Barbatul care impuscat, vineri seara, patru oameni, dintre care doi au decedat, in localitatea doljeana Palilula, ar fi avut un atelier de confectionat arme artizanale in subsolul casei in care locuia impreuna cu concubina sa, afirma edilul din localitate.
Primarul din Bucovat, comuna de care apartine Palilula, mai spune ca nu stia daca agresorul locuia efectiv in localitate, sau se afla in vizita, scrie ziuadevest.ro.
„Stiu ca a fost plecat impreuna cu concubina sa in Germania. Acum o luna bunica fetei a venit la primarie sa le faca acte pe casa. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercatie cu cei doi pe care i-a omorat si apoi a iesit pe drum si a tras dupa lume”, afirma primarul comunei Bucovat, Marius Cristian Tuta.
Victimele care au decedat sunt Ion si Fabian Trandafir, tata si fiu. Alti doi barbati au ajuns la spital, unul impuscat in antebrat, altul in obraz.
Potrivit primelor informatii oferite de Politie, tanarul, de 28 ani, din Timisoara, se afla in Palilula, in vizita la o femeie cu care avea o relatie. Vineri, barbatul ar fi avut o stare depresiva si ar fi intrat in conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a impuscat cu un pistol confectionat artizianal.
Agresorul, Dragos Furtuna, in varsta de 28 ani, din Timisoara s-a sinucis, impuscandu-se in cap.
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

palilula timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005920 (s)