News Flash:

SOC! Gheorghe Stefan a facut infarct in inchisoare!

20 Ianuarie 2015
1634 Vizualizari | 1 Comentarii
gheorghe stefan
In varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, a facut infarct in inchisoare, acolo unde se afla de aproape trei luni, fiind acuzat de evaziune fiscala in "Dosarul Microsoft" . In doar cateva zile, fostul primar a slabit 12 kilograme.
A devenit celebru ca primar al orasului Piatra Neamt, dar si in calitate de presedinte si ulterior ca patron al echipei Ceahlaul. Ajuns la varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, are probleme grave cu legea. In luna noiembrie a anului trecut, el a fost arestat in "Dosarul Microsoft", fiind acuzat ca ar fi luat mita patru milioane de euro. Acesta se afla incarcerat in Penitenciarul Jilava, unde nu a reusit sa se acomodeze nicio clipa. Arestarea si privarea de libertate l-au afectat extrem de tare pe Gheorghe Stefan si,in nici trei luni, omul de afaceri s-a topit pe picioare si a ajuns sa fie de nerecunoscut:
"Nu prea mananca, nu suporta conditiile. El a fost mereu obsedat de curatenie, i-a placut sa aiba spatiu. Nu suporta sa imparta celula, nu suporta sa stea inchis, ii este groaza de ce vede in inchisoare. Nu reuseste sa se obisnuiasca, sa se mobilizeze. A dat jos aproximativ 12 kilograme, a ajuns de nerecunoscut. Ia medicamente pentru inima si pentru tensiune in fiecare zi", a declarat un apropiat al afaceristului, pentru CANCAN.ro.

dosarul microsoft
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008688 (s)