News Flash:

Simona Halep: Sper ca anul acesta sa ma autodepasesc

9 Ianuarie 2017
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Simona Halep, a patra favorita de la Australian Open, a ajuns la Melbourne cu o saptamana inainte de startul turneului, oferindu-le jurnalistilor locali cateva declaratii. Romanca a vorbit frumos despre primul Grand Slam al anului, in cadrul caruia, in trecut, a trait momente de neuitat.
Simona este entuziasmata inainte de Austalian Open, dar prefera sa ramana rezervata atunci cand face declaratii despre obiectivul stabilit pentru turneul desfasurat in perioada 16-29 ianuarie: "Imi doresc sa dau tot ce am mai bun in turneu si sa petrec momente placute pe teren, fara sa imi stabilesc un obiectiv clar inainte.
Sunt fericita sa joc aici, imi place sa evoluez pe Rod Laver Arena. Am amintiri frumoase din acest turneu, la care am atins in doua randuri sferturile de finala. Sper ca anul acesta sa ma autodepasesc, dar nu se stie niciodata", a spus sportiva din Constanta, citata de contul oficial de Twitter al Australian Open.
Romanca a ajuns pana in sferturi la Australian Open in anii 2014 si 2015, fiind eliminata de slovaca Dominika Cibulkova, scor 6-3, 6-0, respectiv rusoaica Ekaterina Makarova, scor 6-4, 6-0. Sezonul trecut, Simona a pierdut dezamagitor in primul tur de la Melbourne: 4-6, 3-6 in fata chinezoaicei Shuai Zhang.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005675 (s)